Λάμπρος Φισφής: «Κάθε φορά στο Οι 100 γινόμαστε μια καινούργια παρέα»

Όσα δήλωσε ο παρουσιαστής του νέου comedy show του Star

Δείτε τη συνέντευξη του Λάμπρου Φισφή στο Breakfast@Star

Μετά την πρεμιέρα του νέου, comedy show-τηλεπαιχνιδιού του Star, Οι 100, το βράδυ της Πέμπτης, ο παρουσιαστής Λάμπρος Φισφής μίλησε στο Breakfast@Star.

Οι 100: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα και οι επικές ατάκες του Λάμπρου Φισφή!

Ενθουσιασμένος με το νέο του αυτό τηλεοπτικό πρότζεκτ που προτιμήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, ο γνωστός stand-up comedian ξεκαθάρισε ότι αυτό που του αρέσει στους 100, είναι ότι κάθε φορά, σε κάθε επεισόδιο γίνονται μια διαφορετική παρέα

Η Μαρία Κωνσταντάκη ήταν μια από τις πρώτες guests στο νέο τηλεπαιχνίδι του Star, Οι 100

Η Μαρία Κωνσταντάκη ήταν μια από τις πρώτες guests στο νέο τηλεπαιχνίδι του Star, Οι 100

Μιλώντας για τη… δυσκολία που έχουν τα ποσοστά που καλούνται να σχολιάσουν οι συμμετέχοντας, ο παρουσιαστής δήλωσε: «Όλοι μας κρίνουμε από τον εαυτό μας κι από τον κύκλο μας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι αντιπροσωπευτικό όλης της Ελλάδας». 

Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά από όπου βρίσκεστε και μέσω live streaming

«Το ωραίο με αυτό το format είναι ότι προσπαθούμε να φτιάξουμε ερωτήσεις που είναι βασισμένες στις μικρές λεπτομέρειες της ζωής. Τα πράγματα που όλοι κάνουμε αλλά δε συζητιούνται. Δεν είναι έρευνες και στατιστικά κι ερωτήματα που θα αλλάξουν τον κόσμο, ή που θα βγάλουν κάτι σημαντικό για την Ελλάδα. Είναι αυτά τα χαζά πραγματάκια… Έχει γίνει πολύ καλό κάστινγκ των 100 ατόμων, έτσι ώστε να υπάρχουν όλες οι ηλικίες από όλες τις περιοχές», συμπλήρωσε.  

Ο Λάμπρος Φισφής είναι ενθουσιασμένος με τον ρόλο του παρουσιαστής στους 100

Ο Λάμπρος Φισφής είναι ενθουσιασμένος με τον ρόλο του παρουσιαστή στο Οι 100

«Η Ευγενία Σαμαρά και η Μαρία Κωνσταντάκη ήταν σε μια δικιά τους εκπομπής», σχολίασε με χιούμορ για τις δύο καλεσμένες στην πρεμιέρα του Οι 100, ενώ αποκάλυψε ότι απόψε θα δούμε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Αντίνοο Αλμπάνη. «Σήμερα συζητάμε για την άνοιξη. Έχουμε πολύ ωραία διλλήματα», είπε για τη δεύτερη εκπομπή που θα προβληθεί απόψε Παρασκευή στις  23:30

Κλείνοντας, ο γνωστός κωμικός προέτρεψε το κοινό να στείλει τις δικές του ερωτήσεις στο προφίλ του Οι 100 στο Instagram.

Δείτε όλες τις εκπομπές του Οι 100

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top