Eurovision 2022: Εντυπωσίασε και στη δεύτερη πρόβα της η Αμάντα Γεωργιάδη

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία στα στοιχήματα το Die Together

Δείτε βίντεο για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision από το Breakfast@Star

Παρά τις φήμες για διάφορες τεχνικές δυσκολίες, η δεύτερη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής στη φετινή Eurovision έγινε με μεγάλη επιτυχία.

Eurovision 2022: Οι φωτογραφίες από την πρώτη πρόβα της Αμάντα Γεωργιάδη

Η Αμάντα Γεωργιάδη ερμήνευσε το ατμοσφαιρικό Die Together στο Pala Olimpico του Τορίνου και η σκηνοθεσία που έκανε ο Φωκάς Ευαγγελινός ενθουσίασε όσους την απόλαυσαν ζωντανά.

Όπως βλέπουμε και στο βιντεάκι λίγων δευτερολέπτων που «ανέβασαν» οι διοργανωτές, η ερμηνεία της ήταν καθηλωτική!

«Τα στοιχεία της μοναξιάς, της έλλειψης που δημιουργείται από έναν χωρισμό και της φθοράς που αμβλύνεται από τον χρόνο αποτυπώθηκαν μαγικά, καταλήγοντας σε ένα εκτυφλωτικό φως, που αντανακλά η ιστορία του “Die Together”, η οποία υμνεί την απόλυτη αγάπη.

Η εντυπωσιακή και ξεχωριστή εμφάνιση της Ελλάδας ορίζεται για ακόμα μία φορά από προηγμένης τεχνολογίας LED και μια σκηνική σύνθεση που αναδεικνύει την εσωτερική δύναμη της ερμηνείας της Αμάντας Γεωργιάδη.

Eurovision 2022: Αυτή θα ανακοινώσει φέτος το 12άρι της Ελλάδας!

Η επιτυχημένη σκηνική παρουσίαση είναι αποτέλεσμα εντατικών προβών, μεθοδικής δουλειάς και απόλυτου συγχρονισμού ανάμεσα στα μέλη της ομάδας. Για την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος, η ελληνική αποστολή εργάστηκε μεθοδικά και εντατικά με ομάδα από εξαιρετικούς επαγγελματίες: Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Σίλια Κριθαριώτη, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Αμάντας. Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού, ενώ τον σχεδιασμό της εικόνας στον φωτισμό επιμελήθηκε ομάδα visual artists από την Ουκρανία, με επικεφαλής τον Nicholas Chobb», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ.

Δείτε το βίντεο από τη δεύτερη πρόβα της Αμάντας Γεωργιάδη
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top