Πέθανε γνωστός δημοσιογράφος και το ανέβασε στο... facebook

Ο Βαγγέλης Μαυραγάνης έγραψε: «Μάγκες πέθανα»

Βαγγέλης Μαυραγάνης

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μαυραγάνης, μετά από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία μόλις 62 ετών.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και βύθισε στο πένθος συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. 

Όπως αναφέρει η ΕΣΗΕΑ, ο Βαγγέλης Μαυραγάνης γεννήθηκε στη Λιβαδειά το 1959. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική σταδιοδρομία του το 1984 στην εφημερίδα «Απογευματινή» ως συντάκτης ύλης. Στην ίδια εφημερίδα παρέμεινε έως το κλείσιμό της το 2010, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε συνεργάτης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

«Ο Βαγγέλης Μαυραγάνης υπήρξε ένας εργατικός δημοσιογράφος που τον χαρακτήριζε το πνεύμα συναδελφικότητας. Άνθρωπος ευθύς και αυθεντικός, με επαγγελματική ευσυνειδησία, ήταν αγαπητός από όλους. Η ξαφνική του απώλεια μας γεμίζει θλίψη. Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους του, την αγαπημένη του σύζυγο και τον μονάκριβο γιο του Νικηφόρο», σημειώνει η ΕΣΗΕΑ.

Βαγγέλης Μαυραγάνης: Η ανάρτηση στο Facebook που προκάλεσε αίσθηση

Αίσθηση προκάλεσε στα social media μία ανάρτηση «γρίφος» που αρχικά πολλοί νόμιζαν ότι ήταν φάρσα. «Μάγκες πέθανα. Για τα διαδικαστικά η Μαρία και ο Νικηφόρος». 

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μαυραγάνης αφήνει πίσω την σύζυγο του Μαρία, τον γιό του Νικηφόρο και τον αδελφό του Θανάση.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top