Γιάννα Βασιλείου - Μαύρο Κυπαρίσσι: Νέο τραγούδι και music video!

Μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Oxygen

Γιάννα Βασιλείου

Η Γιάννα Βασιλείου επιστρέφει δισκογραφικά με μια μελωδική και συγκινητική διασκευή. Η χαρισματική και ταλαντούχα ερμηνεύτρια και μουσικός παρουσιάζει το «Μαύρο Κυπαρίσσι», ένα τραγούδι σε μουσική Ara Dinkjian και στίχους Μιχάλη Γκανά, που ερμήνευσε πρώτη η Ελευθερία Αρβανιτάκη, το 1994.

Γιάννα Βασίλειου: Καλλιτέχνης χωρίς live και επαφή με τον κόσμο είναι μισός

γιαννα βασιλείου

Η Γιάννα Βασιλείου με την επιλογή της καταθέτει το δικό της σχόλιο για την σκληρή εποχή μας και την πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν ιδίως οι γυναίκες, στην πρωτοφανή αυτή συγκυρία, όπου, μετά από τα «σκοτάδια» χρόνων, πλέον οι ιστορίες πρέπει φτάνουν στο φως. Βλέποντας την ιστορία μέσα στα χρόνια να επαναλαμβάνεται, το «Μαύρο Κυπαρίσσι», μετρώντας 28 χρόνια, δυστυχώς, παραμένει επίκαιρο.

Η ευαίσθητη αυτή διασκευή ετοιμάστηκε με αγάπη στο studio του Alex Simon Papaconstantinou ο οποίος υπογράφει την μουσική παραγωγή και ενορχήστρωση, ενώ στο άρτιο καλλιτεχνικά αποτέλεσμα προσθέτει τα μοναδικά του ηχοχρώματα και τις δικές του πινελιές και ο σταθερός συνεργάτης της Γιάννας, ο ταλαντούχος Θωμάς Κωνσταντίνου.

Το «Μαύρο Κυπαρίσσι», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, συνοδεύεται από music video που γυρίστηκε στο επιβλητικό και εντυπωσιακό φράγμα της λίμνης Μαραθώνα, υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Γιώργου Μπενιουδάκη.

Ακούστε το συγκινητικό «Μαύρο Κυπαρίσσι» να παίρνει νέα μορφή μέσα από την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της Γιάννας Βασιλείου! Καλή ακρόαση!

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα για το Μαύρο Κυπαρίσσι:

γιαννα βασιλείου μαυρο κυπαρίσσι

γιαννα βασιλείου μαυρο κυπαρίσσι νεαο τραγούδι

γιαννα βασιλείου

γιαννα βασιλείου τραγουδι

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top