MasterChef 2022: Τρία πιάτα σε 90 λεπτά! Ποιος θα κερδίσει το Silver Award;

Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να επιδείξουν άρτια τεχνική

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2022 ένα αγαπημένο και, όπως θα έλεγαν οι ίδιοι, «άχαστο» δίδυμο.

Ο νικητής Σταύρος Βαρθαλίτης και ο φιναλίστ Σταυρής Γεωργίου από το MasterChef 2020, επιστρέφουν στην κουζίνα για να δοκιμάσουν και να κρίνουν, μαζί με τους τρεις chef κριτές, τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων.

Τρία ολοκληρωμένα πιάτα με τον χρόνο στο MasterChef 2022 να είναι περιοριστικός, δε θα είναι εύκολη υπόθεση για τους διαγωνιζόμενους.
Ειδικά όταν αυτά τα τρία πιάτα θα κρίνουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό αλλά και την κατάκτηση του επάθλου των 10.000 ευρώ!

Tα τρία πιάτα θα είναι δυο αλμυρά και ένα γλυκό, τα οποία πρέπει να τα βάλουν σε συγκεκριμένο μέγεθος πιάτου!

Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να επιδείξουν άρτια τεχνική και φαντασία στα πιάτα τους σε συνδυασμό με μαγειρικό θάρρος για να τα καταφέρουν. Εκείνοι που έχουν τα πιο γρήγορα μαγειρικά αντανακλαστικά, θα είναι και εκείνοι που θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στη δοκιμασία.

Το απαιτητικό μαγειρικό ζητούμενο της δοκιμασίας θα αγχώσει περισσότερο κάποιους και οι ριψοκίνδυνες αποφάσεις τους είτε θα τους δικαιώσουν, είτε θα τους κοστίσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό. Για κάποιον η μέρα θα κλείσει θριαμβευτικά και για κάποιον άλλο, δυστυχώς, με την πικρή γεύση της αποχώρησης.


 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top