Σασμός: Αυτός είναι ο λόγος που ο Μαθιός φοράει συνέχεια τα ίδια ρούχα

Οι τηλεθεατές να αναρρωτιούνται στα social media

Η συνέντευξη του Κώστα Κωστόπουλου στο Happy Day στις 13/1/2022

Ο Μαθιός Σταματάκης από τη σειρά «Σασμός», που τον υποδύεται ο ταλαντούχος Δημήτρης Λάλος, είναι ένας από τους αγαπημένους τηλεοπτικούς χαρακτήρες και γίνεται κάθε βράδυ trend στο Twitter, με πολλούς από τους χρήστες να στέκονται στις ενδυματολογικές του επιλογές. 

«Σασμός»: Μαθιός Σταματάκης, ο δολοφόνος της καρδιάς μας

Αν παρακολουθείτε τη σειρά, ακόμα και αν δεν έχετε ιδέα από μόδα, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι ο Μαθιός φοράει συνεχώς τα ίδια ρούχα και το ίδιο μαύρο δερμάτινο τζάκετ!

μαθιος σασμος ιδια ρουχα

Δημήτρης Λάλος: Ο «Μαθιός» πήγε για σκοποβολή με τη σύζυγό του

Τον λόγο που ο Μαθιός δεν αλλάζει… outfit είχε εξηγήσει πριν λίγο καιρό ο σκηνοθέτης της σειράς Κώστας Κωστόπουλος, όταν είχε βρεθεί καλεσμένος στο Happy Day.

Δημήτρης Λάλος: Αγνώριστος ο Μαθιός σε ηλικία 27 ετών

μαθιος σασμος

«Ο άνθρωπος αλλάζει ρούχα, αλλά όταν φοράς ένα μαύρο πουκάμισο, είναι ένα μαύρο πουκάμισο. Δεν είναι ότι δεν έχουμε ρούχα να του βάλουμε. Ο φίλος μας ο ενδυματολόγος, ο Κλέων, φτιάχνει έναν διαφορετικό τύπο ενδυματολογικά, για κάθε ήρωα. Ο Μαθιός είναι πιο “dark”. Σκεφτείτε τον Μαθιό να φοράει αντί για πουκάμισα, μπλουζάκια! Ο κάθε ήρωας στη σειρά έχει έναν διαφορετικό χαρακτήρα ενδυματολογικά και πολύ προσεγμένα», είχε εξηγήσει ο σκηνοθέτης. 

μαθιος

σασμος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top