Ο Γιώργος «καρφώνει» τον Δημήτρη: «Αυτό που έκανε με τη μετακόμιση... »

Τι είπε ο Γιώργος μετά την αποχώρηση από το MasterChef 2022

Την πόρτα της εξόδου του MasterChef 2022 είδε ο Γιώργος μιας και είχε το πιάτο με τις περισσότερες αστοχίες.

«Χαίρομαι που σας γνωρίζω Ελίνα και Γιώργο, αλλά δε χαίρομαι που δεν είμαι πλέον μέσα στο παιχνίδι. Προσπαθούσα  να φτιάχνω το κλίμα μέσα στο σπίτι και να τους φέρνω όλους πιο κοντά. Είναι περίπλοκα τα συναισθήματα. Εντάξει, χάρηκα που βγήκα και είδα τους δικούς μου και τα σκυλάκια μου, αλλά έχω αφήσει και φίλους πίσω στο σπίτι του διαγωνισμού», είπε αρχικά ο Γιώργος στο «Breakfast@star» λίγες ώρες μετά την προβολή του χθεσινοβραδινού επεισοδίου.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef 2022 σχολίασε και όσα συνέβησαν με τον Δημήτρη, τον γνωστό σε όλους «Μπόμπαινα», ο οποίος κατέβηκε να μαγειρέψει μετά την απόφαση της Ελπίδας να δώσει την κάρτα ασυλίας στην Καλλιόπη.

«Πόλεμο θέλατε; Πόλεμο θα έχετε!»: Ο «Μπόμπαινας» εναντίον όλων!

«Πλέον και με τον πιο επίσημο τρόπο είμαι το μαύρο πρόβατο του MasterChef! Γιατί; Ήρθε να κερδίσει… Καλώς ήρθατε, να πέφτουν οι μάσκες. Τις έριξα πριν από μια βδομάδα, τώρα της κατακρήμνισα», δήλωσε ο «Μπόμπαινας» λίγο πριν ξεκινήσει η δοκιμασία αποχώρησης.

«Μπόμπαινας»: Αποκάλεσε τον εαυτό του… μαύρο πρόβατο του MasterChef!

MasterChef 2022 Δημήτρης


«Προσπαθήσαμε να φέρουμε τον Δημήτρη στην παρέα μας, αλλά δεν το δεχόταν. Το ίδιο το σύστημα ξέρασε τον Δημήτρη. Δεν τον θέλει κανείς στο σπίτι λόγω του χαρακτήρα του. Προξενεί αναστάτωση μέσα στο σπίτι. Μπορεί να έχει και στρατηγική, αλλά βγαίνει και ο χαρακτήρας του», είπε με τη σειρά του και πρόσθεσε: «Δεν ισχύει ότι πετάμε το φαγητό που ετοιμάζει ο Δημήτρης. Όλο αυτό που έκανε με τη… μετακόμιση και τις βαλίτσες μέσα στο σπίτι ήταν θέατρο του παραλόγου. Δεν του έχουμε κάνει ποτέ επίθεση».

Ποιος θα κερδίσει στο MasterChef 2022; 

Κλείνοντας, ο Γιώργος ανέφερε πως αν έμπαινε ξανά στο παιχνίδι θα επέλεγε και πάλι την μπλε ομάδα, ενώ έκανε και τις προβλέψεις για την τελική τριάδα. «Ο Γιάννος, ο Νικήτας και ο Παναγιώτης θα είναι η τελική τριάδα».

 


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top