MasterChef: Η επική ατάκα Κοντιζά στον Δημήτρη για τις ίντριγκες

Τι έγινε την ώρα του συμβουλίου

Ο Βασίλης Μπόλλος, ήταν εκείνος που κλήθηκε να διαχειριστεί τα πλεονεκτήματα της χθεσινής Ομαδικής Δοκιμασίας και πλέον ο Χριστόφορος Κατσιάνας αποτελεί μέλος της μπλε ομάδας.

Την ώρα του συμβουλίου ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τον Βασίλη για το πώς του φάνηκαν τα πλεονεκτήματα.

Δημήτρης Ταϊρίδης: Η ηλικία, η Μπόμπαινα και οι 17 αρραβώνες

«Σεφ, όλοι κάναμε θεωρίες με τα πλεονεκτήματα. Λέγαμε ότι θα είναι ανταλλαγή, θα είναι επιλογή αρχηγού… τα πάντα είχαμε πει σεφ εκτός από αυτό. Άλλα λέμε στο σπίτι ότι θα γίνουν και άλλα γίνονται…» απάντησε ο Βασίλης.

«Δημήτρη είσαι ευχαριστημένος από την ομάδα σου;» τον ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς και εκείνος όπως φάνηκε πήρε την τέλεια πάσα για να απαντήσει.

Δημήτρης

«Καταρχάς να πάμε λίγο πιο πίσω… Με βοήθησε και ο Βασίλης τώρα. Θεωρίες. Να σπάσουμε τρεις ομάδες, να αλλάξουμε αρχηγό, να πέσουνε λίγο οι μάσκες, να τα πούμε και ξεκάθαρα. Είχανε κανονίσει να κάνουνε τρεις εξάδες, δε βγαίνανε τα κουκιά, είμαστε 19… Δεν βγήκε το σενάριο. Δεν τα λέω εγώ τα είπε ο Βασίλης πριν από λίγο. Ας πέσουνε λίγο οι μάσκες…» είπε ο Δημήτρης.

Ωστόσο η απάντηση του Σωτήρη Κοντιζά ήταν επική: «Ωστόσο έχεις καταλάβει ότι έχεις καταφέρει να τους ενώσεις; Είναι όλοι εναντίον σου».

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top