Όλοι εναντίον ενός στο MasterChef - Tι λένε οι παίκτες στα παρασκήνια

«Ο Δημήτρης έχει μια τάση ψευτομανίας. Τα έκανε θάλασσα»

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star

Η κάμερα του Breakfast@Star και η Νανά Ηλιοπούλου «τρύπωσαν» στα παρασκήνια του MasterChef, μιλώντας με τους μεγάλους πρωταγωνιστές για την κάρτα ασυλίας, την αρχηγία του Δημήτρη και τη δεύτερη αποχώρηση του Νίκου

Απογοητευμένος ο Δημήτρης με τους συμπαίκτες του: «Κοψ’ το λίγο!»

MasterChef 2022 Βασιλική

Η Βασιλική... δίκασε την αρχηγία του Δημήτρη

Η Βασιλική δήλωσε ότι ο Δημήτρης τα έκανε «θάλασσα» στην ομαδική δοκιμασία με τους «μπλε» να χάνουν, ενώ περίμενε ότι η Φανή θα δώσει την κάρτα ασυλίας στον Βασίλη. 

Χρησιμοποίησε η Φανή την κάρτα ασυλίας του MasterChef ή όχι;

«Ήταν μια πολύ γλυκιά κίνηση, πρέπει να της το ανταποδώσω», είπε ο Βασίλης στη συνέχεια για τη Φανή που τον «έσωσε» και δε διαγωνίστηκε στη δοκιμασία αποχώρησης. «Αυτός που έπρεπε να πάει κατευθείαν στον τάκο ήταν ο Δημήτρης. Ήταν η αιτία που η ομάδα μας έχασε, ξεκάθαρα. Σαν αρχηγός δεν ήταν πουθενά… Όσο θα είναι ο Δημήτρης αρχηγός, εγώ θα είμαι στον τάκο», συνέχεια.

MasterChef 2022 Βασίλης

Η κόντρα του Βασίλη με τον Δημήτρη ξεκίνησε από τα bootcamps του MasterChef

«Ο Δημήτρης έχει μια τάση ψευτομανίας! Μακάρι η επόμενη δοκιμασία των μπλε να είναι χωρίς αρχηγό τον Δημήτρη, γιατί θα έχουμε όλοι πρόβλημα», συμπλήρωσε.

«Ο ερχομός του Δημήτρη μας αποδιοργάνωσε λίγο… Είχαμε χάσει το παιχνίδι. Υπάρχει ένας εγωκεντρισμός κι αυτό κάνει κακό στην ομάδα», συμπλήρωσε ο Σταύρος. 

«Χαμός» στην μπλε ομάδα με την ψηφοφορία για την αποχώρηση!

MasterChef 2022 Δημήτρης

Ο Δημήτρης δεν είναι οπαδός του... Mea culpa!

Τη δική του άποψη εξέφρασε κι ο πολυσυζητημένος Δημήτρης, ισχυριζόμενος ότι το μόνο λάθος που έκανε είναι η δήλωση ότι ήρθε για να κερδίσει! «Εγώ ήρθα να μαγειρέψω, όχι για να καίω ανθρώπους», είπε στην κάμερα. «Δε με ενδιαφέρει τι θα γίνει με την κάρτα ασυλίας, ούτε με τις αρχηγίες, ήρθα για να μαγειρέψω εδώ. Αυτή είναι η διαφορά μας… Εγώ θα σκέφτομαι μαγειρικά κι αυτοί πως θα με πετάξουν από τον εξώστη», πρόσθεσε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top