MasterChef 2022: Η μονομαχία ανάμεσα σε ένα vegan κι ένα vegetarian πιάτο

Η σούπα, το καλύτερο πιάτο και ο παίκτης που μπήκε στο σπίτι του MasterChef

Μία από τις πιο «τίμιες» μονομαχίες, όπως χαρακτηρίστηκε, ήταν εκείνη ανάμεσα στον Γιώργο και τον Τζόναθαν στο MasterChef 2022

MasterChef 2022: Η σούπα που του «χάρισε» τη λευκή ποδιά

MasterChef 2022 Τζόναθαν


Και οι δυο έφτιαξαν σούπα, αλλά τελικά αυτός που κέρδισε την πολυπόθητη λευκή ποδιά και φυσικά το εισιτήριο για το σπίτι του διαγωνισμού μαγειρικής ήταν ο Τζόναθαν.

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω τη χαρά μου. Χάρηκα πολύ με την κριτική που μου έκαναν οι κριτές. Διάλεξα τον Γιώργο γιατί είναι vegan και ήθελα να κάνω μια τίμια μάχη με πιάτο vegetarian. Είχαμε παρόμοια πιάτα και θέλω να πιστεύω πως κάναμε μια πολύ ωραία μάχη», δήλωσε στην κάμερα του «Breakfast@star» ο Τζόναθαν.

Απέναντι από τον Γιώργο και την Ελίνα κάθισε ο Γιώργος, ο οποίος σχολίασε όσα συνέβησαν στην δεύτερη και τελευταία φάση του bootcamp.

MasterChef 2022 Γιώργος
«Η μάχη μας με τον Τζόναθαν ήταν τίμια. Έτσι ξεκίνησε. Δεν είχα πρόβλημα ποιος παίκτης θα με διαλέξει. Ήθελα να πάω με έναν καλό αντίπαλο. Ήταν μια πολύ δυνατή πρόκληση όταν με διάλεξε ο Τζόναθαν. Ήθελα να κερδίσει το καλύτερο πιάτο. Στήριζα τα θετικά και τα αρνητικά στο πιάτο μου».

Δείτε όλη την εκπομπή «Breakfast@star»
Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top