Γιώργος και Ελίνα: «Εγκλωβιστήκαμε στην Αθήνα. Δεν πήγαμε στα σπίτια μας»

Η περιπέτεια των παρουσιαστών του Breakfast@Star» λόγω της κακοκαιρίας

Μετά από δύο ημέρες απουσίας, λόγω της έκτακτης ενημέρωσης για την κακοκαιρία «Ελπίδα», το «Breakfast@star» επέστρεψε στον τηλεοπτικό αέρα του Star.

Breakfast@star

Ελίνα Παπίλα και Γιώργος Καρτελιάς λίγα λεπτά μετά τις 09.00 καλημέρισαν τους τηλεθεατές της εκπομπής. «Μετρηθήκαμε και είμαστε όλοι εδώ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Καλημέρα σας! Καλώς ήρθατε στο Breakfast@star μετά τη διήμερη αναβολή της εκπομπής. Όπως καταλαβαίνετε δεν περάσαμε κι εμείς εύκολα με την κακοκαιρία. Η αλήθεια είναι ότι πολύς κόσμος ταλαιπωρήθηκε. Εμείς οι δύο δε δικαιούμαστε να γκρινιάζουμε γιατί δεν ήμασταν από  τους δυνατά εγκλωβισμένους και τους ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ.

Το έβλεπα και έλεγα: «Παναγία μου πώς γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος και ο πιο τέλειος δρόμος της Ελλάδας να είναι κλειστός μέχρι και σήμερα που μιλάμεq». Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε δύσκολα. Να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο να είναι καλά γιατί ταλαιπωρήθηκε αρκετά. Εγκλωβιστήκαμε κι εμείς στην Αθήνα. Δεν καταφέραμε να πάμε στα σπίτια μας. Ευελπιστούμε σήμερα να γίνει αυτό», είπε η Ελίνα Παπίλα.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Καρτελιάς λέγοντας: «Και σαν τα χιόνια και εμείς ήρθαμε εδώ. Όλοι έχουμε μια ιστορία να διηγηθούμε από αυτό το τριήμερο του χιονιού. Μια μικρή, μια απλή, μια λιτή. Μέχρι να φτάσει κάποιος στον προορισμό του έχει να διηγηθεί».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top