DWTS - Βαρθαλίτης σε Δημουλά: «Αυτό που λες με προσβάλλει!»

Τι του είπαν οι κριτές στο 13ο live του «Dancing with the Stars»!

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η Μαρία Καμενίδη κατέκτησαν το dance floor και άλλαξαν τους χορευτικούς κανόνες με ένα street!

DWTS: Η salsa της Μπέσσυς Αργυράκη δεν... πέτυχε!

«Όταν χορεύεις δίνεις όλο σου το είναι! Όμως σήμερα δεν μου πέρασε η ενέργειά σου. Ήθελα λίγο ακόμα» του είπε η Μαρίνα Λαμπροπούλου

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Στέφανος Δημουλάς, ο οποίος είπε ότι η χορογραφία περιείχε κάποια πρότυπα που δε θα έπρεπε να υπάρχουν. 

«Ήρθαμε σε πολύ συγκεκριμένα όρια που είναι πολύ αντίθετα στα πιστεύω μου. Πώς όμως μπορείς να σεβαστείς μια μορφή τέχνης όταν δεν σέβεται τον ίδιο τον άνθρωπο; Όπως και να έχει, τα δικά μου μάτια έβλεπαν ότι πήγαινε πολύ καλά σε μια προώθηση κάποιων προτύπων που για εμένα δεν πρέπει να παρουσιάζονται. Αυτό μου χτυπά πολύ αρνητικά σε όλη την παρουσίαση», είπε συγκεκριμένα ο Στέφανος Δημουλάς

Όμως η κριτική του ενόχλησε αρκετά τον Σταύρο Βαρθαλίτη, ο οποίος είπε στον κριτή: «Μην το πάμε εκεί. Δουλέψαμε πολύ με την Μαρία από χορογραφίες που είχαμε δημιουργήσει. Για τον σεβασμό που λέμε... Με προσβάλλει αυτό που λέτε και παρεξηγούμαι τώρα. Ούτε αυτό το δέχομαι. Είναι βαρύ αυτό που λέμε, είμαστε στο DWTS. Όχι!». 

Δείτε τον έντονο διάλογο ανάμεσα στον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Στέφανο Δημουλά

Σ.Δ.: Ήρθαμε σε πολύ συγκεκριμένα όρια που είναι πολύ αντίθετα στα πιστεύω μου. Πως όμως μπορείς να σεβαστείς μια μορφή τέχνης όταν δεν σέβεται τον ίδιο τον άνθρωπο;

Σ.Β.: Μην το πάμε εκεί. Δουλέψαμε πολύ με την Μαρία από χορογραφίες που είχαμε δημιουργήσει. Για τον σεβασμό που λέμε.

Σ.Δ.: Όπως και να έχει, τα δικά μου μάτια έβλεπαν ότι πήγαινε πολύ καλά σε μια προώθηση κάποιων προτύπων που για εμένα δεν πρέπει να παρουσιάζονται. Αυτό μου χτυπά πολύ αρνητικά σε όλη την παρουσίαση.

Σ.Β.: Με προσβάλλει αυτό που λέτε και παρεξηγούμαι τώρα. Ούτε αυτό το δέχομαι. Είναι βαρύ αυτό που λέμε, είμαστε στο DWTS. όχι.

Σ.Δ.: Στους ρόλους σας ήσασταν εξαιρετικοί. Ξέρετε πόσες φορές έχω παίξει εγώ τον κακό;  Δεν μιλώ για εσάς αλλά για την μορφή τέχνης και το στυλ του.

Σ.Β.: Ναι αλλά ο τρόπος που λέγεται είναι υποτιμητικός. Είμαι πολύ ευαίσθητος σε αυτά τα θέματα Στέφανε, δεν μπορώ να το ακούω καν. Τρέμει η φωνή μου κι είναι πολύ σπάνιο γιατί είμαι πάρα πολύ ψύχραιμος.

Σ.Δ.: Ζητώ χίλια συγγνώμη, δεν το έκανα για να προσβάλω εσάς. Απλά κάποια πράγματα με έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση.

Σε εκείνο το σημείο διέκοψε η Βίκυ Καγιά για να κατευνάσει τα πνεύματα.

Τελικά, η βαθμολογία που πήρε ήταν η εξής: 6, 7, 6, 6.

Αυτή την εβδομάδα το «Dancing With the Stars» θα είναι x 2 με διπλό επεισόδιο, απόψε, Παρασκευή 21/1 αλλά και την Κυριακή 23/1, πάντα στις 21:00, πάντα ζωντανά και πάντα στο Star!

 

Δείτε όλες τις εκπομπές του «Dancing With the Stars»  
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top