Η Σκορδά έκλεισε το τηλέφωνο στον Δημητρίου - «Καλό σας μεσημέρι»

Έξω φρενών η παρουσιάστρια με τον δικηγόρο του Κώστα Δόξα

«Πόλεμος» έχε ξεσπάσει ανάμεσα στους δικηγόρους του Κώστα Δόξα και της πρώην συζύγου του, Μαρία Δεληθανάση, μετά την είδηση της σύλληψης του τραγουδιστή.

Δόξας: Μήνυση στην πρώην σύζυγό του μετά τη σύλληψη μπροστά στην κόρη του

Λίγο αργότερα από τις δηλώσεις της συνηγόρου της Μαρίας Δεληθανάση, κυρίας Άρτεμις Διαλυνά στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησαν να συνομιλήσουν με τον κύριο Σπύρο Δημητρίου, δικηγόρο του καλλιτέχνη, προκειμένου να ακουστούν και οι δύο πλευρές.

Ο Σπύρος Δημητρίου τότε δε θέλησε να πει τίποτα, με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργήσει εκνευρισμό στην παρουσιάστρια.

«Έχω το εξής πρόβλημα, πολύ ευγενικά πρέπει να αποχωρήσω. Μπορούμε να σχολιάζουμε υποθέσεις κατά μόνας, απαγορεύεται από τον κώδικα δεοντολογίας –και απορώ που η άλλη πλευρά δεν το επεσήμανε, μπορεί να μην το γνωρίζει- να συμμετέχουμε σε δημόσιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν είναι όλες οι πλευρές μαζί, γιατί έτσι δημιουργείται μία τηλεδίκη. Επιτρέψτε μου να το γνωρίζω καλύτερα. Έχω να πω πάρα πολλά αλλά θα τα πω στο δικαστήριο, γιατί θα περάσω εγώ Πειθαρχικό» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

φαιη σκορδά

«Δε σας φέραμε σε αντιπαράθεση» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, διακόπτοντάς τον και αμέσως  πήρε τον λόγο η Φαίη Σκορδά φανερά ενοχλημένη: «Ταυτόχρονη αντιπαράθεση είναι όταν είναι δύο άνθρωποι μαζί και μιλά ο ένας στον άλλον. Τι λέτε; Αν δε θέλετε να συνεχίσετε, μην το κάνετε, γιατί χθες μιλήσατε και μόνος σας ξεκινήσατε να θυμηθείτε τα παλιά. Μόνος σας! Τώρα, ταυτόχρονη σύνδεση δεν υπάρχει. Δεν είναι η κα Διαλυνά μαζί. Καλό σας μεσημέρι».

«Προφανώς όμως πρέπει και να έχεις κάτι να πεις πολλές φορές» σχολίασε μετά το τέλος του τηλεφωνήματος η παρουσιάστρια.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top