Δόξας: Μήνυση στην πρώην σύζυγό του μετά τη σύλληψη μπροστά στην κόρη του

Η διαμάχη του Κώστα Δόξα με τη Μαρία Δεληθανάση για τη διατροφή

Ο  Κώστας Δόξας μετά τη χθεσινοβραδινή σύλληψή του, αφέθηκε ελεύθερος και υπέβαλε μήνυση στην πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση.

Συνελήφθη ο Κώστας Δόξας

«Ενώ υπάρχει δικαστική απόφαση ήδη εδώ και κάποιο διάστημα σε σχέση με τη διατροφή, ο άνθρωπος αυτός επιλέγει να μην καταβάλει το ποσό της διατροφής ούτε στην ώρα του, ούτε ολόκληρο με αποτέλεσμα να μου δυσκολεύει πάρα πολύ την καθημερινότητα», είπε χαρακτηριστικά σε δημοσιογράφο του «Πρωινού» η Μαρία Δεληθανάση το πρωί της Πέμπης 20/1.

Δόξας-Δεληθανάση: Ένας κεραυνοβόλος έρωτας που κατέληξε στα δικαστήρια

«Έχει συμβεί κι άλλες φορές και μέσα στο καλοκαίρι αρκετές. Έχουν κατατεθεί κι άλλες μηνύσεις… Αυτή τη φορά μέσα στα πλαίσια του αυτοφώρου συνελήφθη κιόλας», πρόσθεσε.

Ο Κώστας Δόξας και η Μαρία Δεληθανάση

Ο Κώστας Δόξας και η Μαρία Δεληθανάση σε παλιά νυχτερινή τους έξοδο/ NDP

Αναλυτικά η συζήτηση της Δεληθανάση με τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη:

Η Μαρία Δεληθανάση υποστηρίζει πως είναι θέμα τακτικής του πρώην συζύγου της, Κώστα Δόξα να συμπεριφέρεται έτσι και υπάρχει άρνηση όσον αφορά στη διατροφή του παιδιού τους.,

«Είναι τόσα πολλά και τόσα χοντρά αυτά τα πράγματα που έχουν συμβεί που, όπως σας είπα, κι από την αρχή για να κάνω έτσι ένα κυκλικό σχήμα είναι καλό να προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη και να την εμπιστευόμαστε και να αξιοποιούμε τους νόμους που μας παρέχει. Πάντως με βάση το τελευταίο δικαστήριο το ποσό της διατροφής μειώθηκε. Το δικαστήριο έλαβε υπόψιν και τις ιδιαίτερες συνθήκες του κορονοϊού και το επικείμενο κλείσιμο των μαγαζιών» ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Να θυμίσουμε ότι τα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζεται ο καλλιτέχνης παραμένουν κλειστά λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Κώστας Δόξας: Συνελήφθη μπροστά στο παιδί του – Τι λέει ο δικηγόρος του τραγουδιστή

Ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα, Σπύρος Δημητρίου, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και ανέφερε ότι η πρώην σύζυγος του καλλιτέχνη ήταν αυτή που γνωστοποίησε την είδηση της σύλληψής του, μέσα σε πέντε λεπτά από την πραγματοποίησή της.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι εκείνη χρωστέι χρήματα στον πρώην σύζυγό της και όχι το αντίθετο. 

ΔΟΞΑς

Μαρία Δεληθανάση και Κώστας Δόξας τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους πριν από έξι χρόνια /NDP

«Η ίδια η τέως σύζυγος του τραγουδιστή είχε ενορχηστρώσει την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία υπόθεση διατροφής, που τον Ιούνιο του 2021, το δικαστήριο απεφάνθη ότι η τέως σύζυγος του κ. Δόξα, μπορεί να συντηρεί τον εαυτό της, είναι μία νέα κοπέλα, υγιής, και μπορεί να εργαστεί. Έτσι, το δικαστήριο απεφάνθη να μειωθεί η διατροφή ως προς το σκέλος της τέως συζύγου. Της επιδόθηκε η διατροφή, η απόφαση του δικαστηρίου τον Δεκέμβριο του 2021, και έτσι του όφειλε 2.000 ευρώ η σύζυγός του. Ωστόσο, επειδή οι διατροφές δε συμψηφίζονται, οι δικηγόροι που εκπροσωπούμε τον κ. Δόξα, του υποδείξαμε να καταβάλει τη διατροφή», είπε ο δικηγόρος.

«Τον μήνα Ιανουάριο, καθυστέρησε να της καταβάλει, λόγω ότι είχαν κλείσει τα μαγαζιά, ωστόσο την κατέβαλε. Η τέως σύζυγος υπέβαλε μήνυση για μη καταβολή διατροφής, παρόλο που ο κ. Δόξας την είχε καταβάλει. Τη στιγμή που ο τραγουδιστής είχε την εβδομαδιαία επαφή με την κόρη του, και ενώ είχε λάβει τη διατροφή η τέως σύζυγος, υπέδειξε στους αστυνομικούς να συλλάβουν τον τραγουδιστή την ώρα που παρέδιδε την κόρη του στη μητέρα της. Ο Κώστας Δόξας, έδειξε τα έγγραφα της καταβολής και αφέθηκε ελεύθερος. Η τέως σύζυγος προκάλεσε την καταδίωξή του τραγουδιστή, γνωρίζοντας ότι το περιστατικό που καταγγέλλει είναι ψευδές. Ο τραγουδιστής, υπέβαλε μήνυση κατά της τέως συζύγου του», πρόσθεσε ο Σπύρος Δημητρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top