Δόξας-Δεληθανάση: Ένας κεραυνοβόλος έρωτας που κατέληξε στα δικαστήρια

Από τα σκαλιά του δημαρχείου στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία

Δείτε φωτογραφίες από παλιότερες εμφανίσεις του ζευγαριού

Μερικοί έρωτες όσο γρήγορα… φουντώνουν, τόσο γρήγορα τελειώνουν. Μάλιστα, με δυσάρεστες συνέπειες για τα εμπλεκόμενα μέλη.

Στην περίπτωση αυτή ανήκει κι ο γάμος του Κώστα Δόξα με τη Μαρία Δεληθανάση, τη γυναίκα που λίγα χρόνια πριν νομίζαμε ότι θα νοικοκύρευε τον γνωστό τραγουδιστή. 

Κώστας Δόξας: Απάντησε στην καταγγελία της πρώην συζύγου του για κακοποίηση

Δεληθανάση: Η απάντησή της στα δικόγραφα που δημοσίευσε ο Κώστας Δόξας

Κώστας Δόξας Μαρία Δεληθανάση

Ο Κώστας Δόξας και η Μαρία Δεληθανάση σε νυχτερινή τους έξοδο

Από την προηγούμενη Παρασκευή και μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι μιας -καθώς φαίνεται- οικογενειακής τραγωδίας.

Ο έρωτας και ο πολιτικός γάμος

Το love story του τραγουδιστή που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό μέσα από τις μεταμφιέσεις του στο σόου του ΑΝΤ1 Your Face Sounds Familiar και της πανέμορφης φιλολόγου, ξεκίνησε πριν από περίπου έξι χρόνια σε μια εμφάνισή του σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μαρία Δεληθανάση

Άκρως εντυπωσιακές οι φωτογραφίες της Μαρίας στο Instagram

Η εντυπωσιακή Μαρία βρέθηκε με την παρέα της στο μαγαζί με τη συνάντηση στο καμαρίνι του τραγουδιστή να γεννάει έναν όμορφο, παθιασμένο έρωτα. Όπως είχε πει σε συνέντευξή του ο Κώστας: «Η Μαρία ήρθε και με γνώρισε στο καμαρίνι μου και η πρώτη φράση που μου είπε ήταν: "Γεια σου, ήρθα να γίνουμε φίλοι"».

Κώστας Δόξας: Δημοσίευσε δικαστικά έγγραφα - «Θα παλέψω για σένα Σοφία μου»

Δείξιμος για Δόξα: «Ο Κώστας είχε μια παθιασμένη σχέση με τη Μαρία»

To όμορφο ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το 2017, λίγο καιρό πριν έρθει στη ζωή η κόρη τους, Σοφία. Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου με την παρουσία λίγων συγγενικών προσώπων, όπως ο αδερφός του καλλιτέχνη, γνωστός τραγουδιστής, Άκης Δείξιμος

Μαρία Δεληθανάση Κώστας Δόξας

Λίγο καιρό αργότερα ήρθε στη ζωή το παιδί τους, με τα δημοσιεύματα περί χωρισμού να κάνουν την εμφάνισή τους λόγω του φόρτου εργασίας του τραγουδιστή, που τον κράταγε πολλές ώρες μακριά από την οικογένειά του. Ήταν τότε που η Μαρία έχει μετακομίσει με την κόρη τους στην ιδιαίτερη πατρίδα της τη Θεσσαλονίκη, για να είναι κοντά στους δικούς της.

Παρότι η σχέση ανάμεσά τους ήταν άκρως εκρηκτική, αφού και οι δύο τους είχαν παραδεχτεί τους έντονους καβγάδες που τους είχαν οδηγήσει ως άλλοι… ντετέκτιβ να παρακολουθούν ο ένας τον άλλον, δε φαινόταν ότι λίγα χρόνια μετά θα έλυναν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες.

Μαρία Δεληθανάση κακοποίηση

Μια από τις αναρτήσεις της Μαρίας που σόκαρε την κοινή γνώμη /Φωτογραφία Instagram

Η διαμάχη που είδε το φως της δημοσιότητας της τελευταίες μέρες, που από ό,τι φαίνεται μετρά ήδη τρία χρόνια, έχει πρωταγωνιστές τους δυο τους. Η Μαρία κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία τον τραγουδιστή, παρουσιάζοντας μάλιστα κάποιες φωτογραφίες με μώλωπες, ενώ από τη δική του πλευρά ο Κώστας Δόξας απάντησε, δημοσιοποιώντας δικαστικά έγγραφα στα οποία η πρώην σύζυγός του εμφανίζει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.

Εκτός YFSF ο Κώστας Δόξας - Οι ανακοινώσεις τραγουδιστή και καναλιού

Οι αιχμές για τον τρόπο που ο Κώστας Δόξας αποχώρησε από το YFSF

Κώστας Δόξας

Ο Κώστας Δόξας εμφανίστηκε σε ένα και μοναδικό επεισόδιο του νέου YFSF

O Κώστας Δόξας, μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του αποχώρησε από την επιστροφή του στο YFSF , για να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της αλήθειας. «Μετά τις παντελώς αβάσιμες κατηγορίες εναντίον μου και παρόλο που είναι προφανείς οι λόγοι που τις υποκινούν τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς έχουν ήδη απορριφθεί δύο φορές δικαστικά, αποφάσισα να αποχωρήσω από την εκπομπή του ΑΝΤ1, προκειμένου να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της αλήθειας» έγραψε σε ανακοίνωσή του. 

Δεληθανάση για Δόξα: «Έχω μηνύματα που παραδέχεται τον ξυλοδαρμό μου»

Πριν από λίγα 24ωρα μέσα από δηλώσεις του δικηγόρου του, Σπύρου Δημητρίου, κατήγγειλε εκ νέου την τέως σύζυγό του για βία που ασκούσε εκείνη προς το πρόσωπό του, ενώ δήλωσε ότι μέσω της αναγνωρισιμότητάς του ήθελε να γίνει influencer στο Instagram.

Καθώς φαίνεται, όλα αυτά είναι η αρχή για μια δικαστική διαμάχη, έναν Πόλεμο των Ρόουζ που θα έχει πολλά… επεισόδια!

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top