Δείξιμος για Δόξα: «Ο Κώστας είχε μια παθιασμένη σχέση με τη Μαρία»

Όσα είπε ο αδερφός του τραγουδιστή μετά τις καταγγελίες σε βάρος του

Στον αδερφό του, Κώστα Δόξα, δε θα μπορούσε παρά να αναφερθεί ο Άκης Δείξιμος ο οποίος ήταν καλεσμένος στο «ΣΟΥΚΟΥ Family».
Συγκεκριμένα μίλησε για τις καταγγελίες που έκανε εις βάρος του η πρώην σύζυγός του, Μαρία Δεληθανάση, και ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, την Παρασκευή.

δειξιμος δοξας

Τα αδέρφια, Άκης Δείξιμος και Κώστας Δόξας

Δεληθανάση: Η απάντησή της στα δικόγραφα που δημοσίευσε ο Κώστας Δόξας

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Όλη η οικογένεια, ξεκάθαρα. Ήμουν με τον αδερφό μου, όταν το έμαθε. Δεν το περίμενα. Αγαπάω πολύ και τον αδερφό μου και την ανιψιά μου. Λατρεύω τον Κώστα, είναι αίμα μου. Είχαν μια παθιασμένη σχέση σίγουρα. Πραγματικά πρόκειται για μια πολύ λεπτή συζήτηση. Βρίσκομαι σε λεπτή θέση, είναι μια δύσκολη κατάσταση. Υπάρχουν δύο αποφάσεις δικαστηρίων και είμαι σίγουρος ότι πλέον όλα θα πάρουν τον σωστό δρόμο. Πλέον περιμένουμε να αναλάβει η δικαιοσύνη και να πάρουν τα πράγματα τον δρόμο τους. Ο χωρισμός ξεκάθαρα θα ερχόταν. Ήταν απρόβλεπτο αυτό που συνέβη. Θα τα δείτε όλα στην πορεία…», είπε ο Άκης Δείξιμος στον αέρα της εκπομπής.

Κώστας Δόξας: Απάντησε στην καταγγελία της πρώην συζύγου του για κακοποίηση

Να θυμίσουμε ότι τον Κώστα Δόξα τον κατήγγειλε η Μαρία Δεληθανάση, πρώην σύζυγός του, για κακοποίηση κατά την περίοδο του γάμου τους.

δοξας δεληθαναση

«Χάνεϊμουν vol. 5 . . μισό πρόσωπο εγώ και το άλλο μισό εσύ . . και οι δύο μαζί . . ένα», είχε γράψει ο τραγουδιστής σε κοινή τους φωτογραφία στις 30/08/2020 /Φωτογραφία Instagram

Η ανάρτηση - αποκάλυψη της Μαρίας Δεληθανάση:

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top