Κώστας Δόξας: Απάντησε στην καταγγελία της πρώην συζύγου του για κακοποίηση

«Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το παιχνίδι»

Δείτε φωτογραφίες από παλιότερες εμφανίσεις του ζευγαριού

Τη δική του απάντηση στους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του ότι την κακοποιούσε, έδωσε ο Κώστας Δόξας.

Υποτιμητικές συμπεριφορές, εκφοβισμοί, απειλές και ξύλο, καταγγέλλονται στη μήνυση 20 σελίδων που υπέβαλλε η Μαρία Δεληθανάση, πρώην σύζυγος του γνωστού καλλιτέχνη και την οποία δημοσίευσε το zougla.gr.

«Το πρώτο διάστημα της συμβίωσής μας η ζωή μου κυλούσε αρμονικά. Σε σχετικά μικρό διάστημα όμως άρχισαν τα προβλήματα που είχαν κυρίως ως αιτία την επιθετική, βίαιη, προσβλητική και αδιάφορη συμπεριφορά του προς εμένα αλλά και προς το νεογέννητο παιδί μας. (…) Ο σύζυγός μου, λόγω του χαρακτήρα του, συμπεριφερόταν προς εμένα με τρόπο προσβλητικό, υβριστικό και βίαιο», ανέφερε μέσω του δικηγόρου της Νίκου Διαλυνά.

Έπεσαν τίτλοι τέλους για ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Χώρισε 6 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης του

Η φωτογραφία και το μήνυμα που πόσταρε η Μαρία Δεληθανάση στο Instagram το απόγευμα της Παρασκευής

Με ανακοίνωσή του, ο γνωστός τραγουδιστής (το πραγματικό του επώνυμο είναι Δείξιμος) που φέτος συμμετέχει στο YFSF του ΑΝΤ1, εκφράζει τη θλίψη και την αγανάκτησή του για όσα υποστηρίζει η πρώην σύζυγός του.

Πατουσάκια σε πρώτο πλάνο! Ο Κώστας Δόξας μας συστήνει την μπέμπα του!

 

«Χάνεϊμουν vol. 5 . . μισό πρόσωπο εγώ και το άλλο μισό εσύ . . και οι δύο μαζί . . ένα», είχε γράψει ο τραγουδιστής σε κοινή τους φωτογραφία στις 30/08/2020 /Φωτογραφία Instagram

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Με έντονη αγανάκτηση, αλλά και θλίψη πληροφορήθηκα για δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου.

Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show και μάλιστα μετά από έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου.

Απουσιάζει, βέβαια και η αναφορά στις ήδη εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό μου ως έχουσα “αλλοπρόσαλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά”, καθώς και οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις που έχει εγείρει εναντίον μου, οι οποίες υποβόσκουν των ανωτέρω. 

Το ζευγάρι σε μια από τις πρώτες εμφανίσεις του το καλοκαίρι του 2015 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Θλίψη, για τα μέσα που μετέρχεται, αλλά και γιατί ανάμεσα σε όλα αυτά βρίσκεται η ανήλικη κόρη μας.

Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το “παιχνίδι”, σεβόμενος κυρίως, αλλά και για την προστασία της κόρης μας, όσο και της ίδιας της πρώην συζύγου μου από συμπεριφορές που δεν την τιμούν, δηλώνοντας ότι θα κάνω οτιδήποτε και θα στραφώ κατά  οιουδήποτε, προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου.

Συγχρόνως, σας καλώ να αποσύρετε τη συγκεκριμένη δημοσίευση, αλλά και να απόσχετε από οιαδήποτε αναδημοσίευση, δήλωση, σχόλιο ή ανακοίνωση αναφορικά με τα επίμαχα δημοσιεύματα και τις δικαστικές διενέξεις εμού και της πρώην συζύγου μου, που η έκβασή τους θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη και μόνο.

Αθήνα 5.3.2021

Κωνσταντίνος Δείξιμος»

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top