Οι αιχμές για τον τρόπο που ο Κώστας Δόξας αποχώρησε από το YFSF

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του, Σπύρου Δημητρίου

Αιχμές για τον τρόπο που αποχώρησε από το YFSF ο Κώστας Δόξας που κατηγορείται από την πρώην σύζυγό του για ενδοοικογενειακή βία άφησε ο δικηγόρος του, Σπύρος Δημητρίου

«Μου κάρφωσε στιλό στο κεφάλι!»: Ο Δόξας καταγγέλλει την πρώην σύζυγό του

Δείξιμος για Δόξα: «Ο Κώστας είχε μια παθιασμένη σχέση με τη Μαρία»

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», έκανε λόγο για εξαναγκασμό σε… οικειοθελή αποχώρηση του τραγουδιστή και ξεκαθάρισε πως δε θα διστάσει να κινηθεί νομικά αν διαπιστώσει οποιαδήποτε αδικία σε βάρος του. 

Κώστας Δόξας Δέσποινα Βάνδη

Ο Κώστας Δόξας έκλεψε τις εντυπώσεις ως Δέσποινα Βάνδη στο πρώτο επεισόδιο του YFSF

Ο γνωστός δικηγόρος τόνισε πως στην πορεία θα έρθουν στο φως λεπτομέρειες για την υπόθεση που θα μας εκπλήξουν.

Εκτός YFSF ο Κώστας Δόξας - Οι ανακοινώσεις τραγουδιστή και καναλιού

«Για λόγους ακατανόητους το κανάλι είναι σαν να συντάσσεται με την καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του χωρίς να έχει ψάξει την άλλη πλευρά. Η σύμβαση του με το συγκεκριμένο σόου είναι ακόμα σε ισχύ, δεν έχει λήξει, απλά απ΄ όσο καταλαβαίνω εξαναγκάστηκε σε μια οικειοθελή αποχώρηση. Αυτό θα ερευνηθεί νομικά σε βάθος προκειμένου να δω τι ενέργειες θα κάνω για να αποκατασταθεί είτε η επαγγελματική του δραστηριότητα ή μια τυχόν αποζημίωσή του. Δε θα μείνει έτσι αυτό το περιστατικό. Προβλέπονται κι αυτά νομικά σαν διαδικασίες», είπε αρχικά.

Η αποχώρηση του Δόξα από το YFSF, «έκοψε» και την εμφάνιση του Ίαν Στρατή

Δεληθανάση: Η απάντησή της στα δικόγραφα που δημοσίευσε ο Κώστας Δόξας

«Δε σημαίνει τίποτα ότι ίσως εξαναγκάζεται να δηλώσει τέτοια πράγματα. Προφανώς έγινε συνεννόηση. Το θέμα είναι αν αυτή η συνεννόηση είναι νομικά έγκυρη από τον εργοδότη. Αν διαπιστώσω ότι έχει αδικηθεί θα κινηθούμε νομικά. Σε τέτοιες περιπτώσεις αν δεν εξεταστεί το ζήτημα από τη Δικαιοσύνη, δεν μπορούν να επιβάλλονται τέτοιες ποινές σε ανθρώπους, ούτε διασυρμοί ούτε τίποτα. Αν δεν ήταν σοκαριστικές οι εικόνες δε θα ήμουν εδώ και δε θα χρειαζόταν υπεράσπιση. Πρέπει να ακουστεί και η άλλη πλευρά, τα στοιχεία είναι πάρα πολλά. Συγκεντρώνονται ακόμα κι αν συνεχίσετε να την παρακολουθείτε να είστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε», συμπλήρωσε ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top