Η αποχώρηση του Δόξα από το YFSF, «έκοψε» και την εμφάνιση του Ίαν Στρατή

Το μήνυμα του τραγουδιστή στο Instagram

Δείτε τον Ίαν Στρατή τη στιγμή του buzzer στο YFSF

Μετά τις δημόσιες καταγγελίες της πρώην συζύγου του Μαρίας Δεληθανάση για ενδοοικογενειακή βία την περασμένη Παρασκευή, ο Κώστας Δόξας αποχώρησε από το YFSF all star, προκειμένου να μη δημιουργήσει προβλήματα στην παραγωγή.  

Εκτός YFSF ο Κώστας Δόξας - Οι ανακοινώσεις τραγουδιστή και καναλιού

Παρότι αρχικά είχε αποφασιστεί να προβληθεί κανονικά το επεισόδιο της Κυριακής, μιας και η εκπομπή είναι μαγνητοσκοπημένη, στην πορεία η παραγωγή αποφάσισε να μοντάρει το επεισόδιο αφαιρώντας τις σκηνές του Κώστα Δόξα. Έτσι δεν είδαμε και τον Ίαν Στρατή να υποδύεται τη Νατάσα Θεοδωρίδου, αφού θα τραγουδούσαν το ντουέτο από τα 90s «Μη γυρίσεις ξανά», με τον Δόξα να μεταμφιέζεται σε Τριαντάφυλλο

Ίαν Στρατής

Δείξιμος για Δόξα: «Ο Κώστας είχε μια παθιασμένη σχέση με τη Μαρία» 

Κώστας Δόξας: Δημοσίευσε δικαστικά έγγραφα - «Θα παλέψω για σένα Σοφία μου»

Όπως αποκάλυψε κι ο ίδιος ο τραγουδιστής στο Instagram: «Mετά τις τελευταίες εξελίξεις και την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το YFSF στο σημερινό επεισόδιο δε θα εμφανιστώ ούτε εγώ αφού είχαμε πραγματοποιήσει κοινό act ως ντουέτο Νατάσα Θεοδωρίδου και Τριαντάφυλλος. Θα τα πούμε την επόμενη Κυριακή». 

Λίγο πριν το τέλος, είδαμε τον Ίαν ντυμένο Νατάσα Θεοδωρίδου να βλέπει ποιον θα υποδυθεί στο σόου της επόμενης Κυριακής.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top