Δανάη Παππά: «Σαν τρελή περιμένω να χορέψω στο DWTS»

Η ηθοποιός θα κάνει guest εμφάνιση στον διαγωνισμό χορού

Το «Dancing With The Stars» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Star, την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στις 21.00.

Οι εκπλήξεις δε σταματούν στον διαγωνισμό χορού, μιας και στο ballroom θα απολαύσουμε τη Δανάη Παππά.

Πρωταγωνίστρια από τον «Σασμό» θα χορέψει στο DWTS!

Λίγο πριν το live η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» τρύπωσε στις πρόβες και όπως μπορείτε να δείτε είναι απαιτητικές μιας και η ηθοποιός έχει σπουδάσει χορό.

Η τηλεοπτική «Θεοδώρα» από τον Σασμό δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά αλλά και τον ενθουσιασμό της που θα ξετυλίξει τις χορευτικές της φιγούρες στο DWTS.

«Η πρώτη μου σκέψη όταν με πήραν τηλέφωνο από το DWTS ήταν ναι έρχομαι. Τώρα! Τρέχοντας! Πότε; Μου έχει λείψει τόσο πολύ ο χορός. Ζηλεύω κάθε φορά που βλέπω το DWTS και θέλω να το ζήσω και εγώ. Εγώ γιατί όχι; Και θέλω να το ζήσω όλο. Και θα το ζήσω. Σαν τρελή το περιμένω. Αυτή τη στιγμή είμαι τρελά ενθουσιασμένη. Όταν βρεθώ μπροστά στους κριτές δεν ξέρω πώς θα νιώσω. Όταν έρθει η ώρα να μιλήσουμε θα μου φύγει το άγχος. Όταν ήμουν μικρή και έβλεπα το DWTS έλεγα μια μέρα θα είμαι και εγώ εκεί ως χορογράφος – χορεύτρια και τώρα θα είμαι ως guest και μου φαίνεται απίστευτο. Αυτό που ονειρευόμουν γίνεται», δήλωσε η Δανάη Παππά.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Δείτε όλα τα επισόδια του «Dancing With The Stars»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top