Traction: Παρουσιάζει για πρώτη φορά το ημερολόγιο της Pirelli

Tην Κυριακή 09/01/2022 στις 14:10 στο Star

Δείτε το trailer της 5ης εκπομπής 

Μουσική, που την απολαμβάνεις με τα... μάτια, «παίζει» μέσα από τις σελίδες του το νέο Ημερολόγιο της Pirelli.

Όπως εξηγεί ο Κώστας Στεφανής, στη φετινή εκδοχή του το ημερολόγιο-θεσμός είναι αφιερωμένο στη μουσική -την ποπ και τη ροκ, συγκεκριμένα- ενώ τη φωτογραφική και καλλιτεχνική επιμέλεια είχε ένας πραγματικός ροκ-σταρ, ο Bryan Adams. Ο θρυλικός Καναδός ρόκερ, εκτός από μια σπουδαία καριέρα στη μουσική με δεκάδες παγκόσμιες επιτυχίες, είναι επιπλέον κι ένας εξαίρετος φωτογράφος. Γι' αυτό και η Pirelli ανέθεσε στον Bryan Adams εν λευκώ το ημερολόγιο του 2022 κι εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία να μεταφέρει την αίσθηση και τις εικόνες μιας περιοδείας, ακριβώς όπως αυτές που κάνει ο ίδιος, δίνοντας συναυλίες σε όλο τον κόσμο.

Με τον γενικό τίτλο On the Road και παραπέμποντας στο μνημειώδες βιβλίο του Jack Kerouac, ο Bryan Adams σκηνοθέτησε υπέροχες λήψεις, με πρωταγωνιστές μεγάλες φυσιογνωμίες της μουσικής από το παρελθόν αλλά και το σήμερα. O Iggy Pop, η Cher, αλλά και η Rita Ora, η Saweetie, o Bohan Phoenix κ.α. πόζαραν για το Ημερολόγιο της Pirelli 2022, το οποίο και παρουσιάζει αποκλειστικά για την Ελλάδα το TractioN.

Δείτε το αλλά κι... ακούστε το μαζί μας!

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢    KIA XCeed: Ένα μοντέλο με εντελώς ξεχωριστή παρουσία, εντυπωσιακό στην εμφάνιση, με γραμμές ανάμεσα σε κουπέ και crossover, το KIA XCeed είναι ο ορισμός της σημερινής αντίληψης για την αυτοκίνηση. Είναι εφοδιασμένο με το υβριδικό σύστημα του 48βολτου ηλεκτρικού κυκλώματος, με state of the art κινητήρες υψηλής απόδοσης, αλλά και προωθημένη συνδεσιμότητα μέσω του ειδικού application KIA Connect. Το ολοκαίνουργιο XCeed τίθεται στο μικροσκόπιο του TRACTION από την τριάδα ειδικών... ερευνητών Μάνο Στεφανή, Ινώ Στεφανή και Θωμά Ευθυμίου. Το ότι η δοκιμή γυρίστηκε σε σκηνή θεάτρου, θα πρέπει να προϊδεάζει τους τηλεθεατές για ένα συναρπαστικό θέαμα, με πρωταγωνιστή το KIA XCeed.

➢    To Piaggio Group στο Σαλόνι Μοτοσυκλέτας του Μιλάνου: Απευθείας από το Σαλόνι του Μιλάνου, σημείο όπου χτυπά η καρδιά της παγκόσμιας αγοράς μοτοσυκλέτας, ο Θανάσης Χούντρας παρουσιάζει τα καινούργια μοντέλα του Piaggio Group. Ένας από τους κυρίαρχους κατασκευαστές σε παγκόσμια κλίμακα, ο όμιλος Piaggio έχει τουλάχιστον ένα όχημα -δίτροχο αλλά και όχι μόνο- για κάθε ανάγκη και προτίμηση: από τα ηλεκτροκίνητα σκούτερ έως τα μοντέρνα κλασικά μοντέλα της Moto Guzzi (η οποία συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή της) και, βέβαια τις συναρπαστικές σούπερ σπορ μοτοσυκλέτες της Aprilia. 

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής – Μάνος Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς – Διονύσης Τσιρώνης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Κουκουβάνης
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Prostef

Δείτε όλα τα επεισόδια του TRACTION

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top