Μαρίνος Κόνσολος: «Οι απόψεις της Ελένης Δήμου αφορούν αυτήν και μόνο!»

Όσα είπε για την coach του στο J2US και την… πικρία της

Δείτε βίντεο για την Ελένη Δήμου από την εκπομπή Super Κατερίνα

Ο Μαρίνος Κόνσολος έχοντας ως coach την Ελένη Δήμου ήταν ένα από τα τρία ζευγάρια που έφτασαν μέχρι τον μεγάλο τελικό του J2US

J2US: Άλλος ένας διάσημος διαγωνιζόμενος θετικός στον κορωνοϊό

Νικήτριες του σόου του Alpha αναδείχθηκαν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου. Η νίκη στο σόου ήταν κάτι που η καταξιωμένη τραγουδίστρια πίστευε πολύ και μετά το αποτέλεσμα δεν έκρυψε την πικρία της.

Μαρίνος Κόνσολος Ελένη Δήμου

Ο Μαρίνος Κόνσολος με την Ελένη Δήμου στη σκηνή του J2US

Μετά από αυτό και τα υβριστικά μηνύματα που δέχτηκε, ο Κύπριος ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η Ελένη Δήμου δεν τον εκπροσωπεί. Διαχώρισε τη θέση του, λέγοντας ότι τα κορίτσια που νίκησαν το άξιζαν. Τέλος, ζήτησε να σταματήσουν τα υβριστικά μηνύματα που δέχεται. Όπως ανέφερε, σε διαφορετική περίπτωση θα απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Από χθες λαμβάνω υβριστικά μηνύματα και με στήσατε στον τοίχο για δηλώσεις που δεν έκανα ποτέ! Λοιπόν… Οι απόψεις της κυρίας Δήμου αφορούν αυτήν και μόνο! Δεν εκπροσωπεί εμένα! Μόνο τον εαυτό της! Δεν είπα ποτέ για στημένα παιχνίδια! Δε θεώρησα ποτέ ότι ήταν στημένο το παιχνίδι! Πρώτος δήλωσα ότι η Αλεξάνδρα όλους αυτούς τους μήνες δούλεψε σαν σκυλί, όπως κι εγώ, όπως και η Άννα Μαρία! Τα κορίτσια κέρδισαν γιατί το άξιζαν και γιατί τις στήριξε ο κόσμος! Εκπροσωπώ τα δικά μου λεγόμενα και μόνο και παίρνω ευθύνη ΜΟΝΟ για αυτά που δηλώνω εγώ! Διαχωρίζω τη θέση μου ξεκάθαρα! θεωρώ πως το παιχνίδι και ο νικητής κρίθηκε αξιοκρατικά και ουδεμία υπόνοια για στημένο παιχνίδι! ΤΕΛΟΣ!

Υ.γ2: Αυτή είναι η άποψή μου και δε θα ασχοληθώ ξαβνά με τόσο μικρά πράγματα, ενώ το νόημα της συμμετοχής μου ήταν ξεκάθαρα άλλο και το κρατάω μόνο για εμένα! Υ.γ2: Στο επόμενο υβριστικό ανώνυμο μήνυμα πέφτει καταγγελία αμέσως στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!», ξεκαθάρισε ο Μαρίνος Κόνσολος.

Ελένη Δήμου: Αν δεν είχα εμβολιαστεί, μπορεί να είχα πεθάνει

Η ανάρτηση της Ελένης Δήμου

Κατά τον ίδιο τρόπο είχε διαχωρίσει τη θέση της από τον Μαρίνο Κόνσολο και η Ελένη Δήμου. Σε ανάρτηση που έκανε το μεσημέρι της Κυριακής ότι εκπροσωπεί μονάχα τον εαυτό της και δε θα πρέπει να ταυτίζουν τον Μαρίνο Κόνσολο με εκείνη.

«Ένα παιχνίδι έφτασε στο τέλος του! Πέρασαν τρεις μήνες με πολύ δουλειά! Σε αυτή την ηλικία και την διαδρομή μου στο ελληνικό τραγούδι μόνο σοβαρά μπορώ να το αντιμετωπίζω ακόμα και ένα παιχνίδι… Ό,τι γράφω ακόμα και μετά από στιγμιαίο αγανάκτηση ΕΚΠΡΟΣΩΠΏ τον εαυτό μου και μόνο! Μην ταυτίζεται τον Μαρίνο Κόνσολο μαζί μου. Οι απόψεις μου είναι μόνο δικές μου. Το ότι ήθελα ένας καλός ηθοποιός με εξέλιξη να κερδίσει νομίζω είναι κατανοητό.

Αν το κοινό δε μας ψήφισε ίσως δεν είναι το κοινό μας… που βλέπει η ψηφίζει σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Ωστόσο η διαδρομή ήταν κουραστική αλλά κι ωραία! Εύχομαι προσωπικά σε όλους τους συμμετέχοντες στις νικήτριες στην κριτική επιτροπή και στον Νίκο Κοκλόνη Χρόνια Χαρούμενα με υγεία! Χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα τον Νίκο Αλιάγα έναν άνθρωπο με γνώση και τα σχόλια ήταν to the point! Σας ευχαριστώ για την κατανόηση», ανέφερε η Ελένη Δήμου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top