Ελίνα Παπίλα - Γιώργος Καρτελιάς: Ο τσακωμός τους που κράτησε δύο χρόνια

Η αντίδραση των δικών τους όταν τους είπαν για το Breakfast@Star

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ελίνας και του Γιώργου

Με αποκαλυπτική διάθεση και τη θετική ενέργεια που τους χαρακτηρίζει, η Ελίνα Παπίλα κι ο Γιώργος Καρτελιάς, οι οικοδεσπότες του Breakfast@Star, κάθισαν στον καναπέ του Dot

Το Breakfast@Star γυρίζει τον Τροχό της Τύχης για καλό σκοπό!

Οι παρουσιαστές της πρωινής ζώνης του STAR, μίλησαν για τα νούμερα τηλεθέασης, για όσα τους είπαν τα παιδιά τους όταν τους είδαν πρώτη φορά στην τηλεόραση, αλλά και για τον τσακωμό τους που κράτησε δυο χρόνια.

Ελίνα Παπίλα

Η Ελίνα Παπίλα πρόσφατα πήρε το πτυχίο της στις Πολιτικές Επιστήμες

«Έχω φύγει από το ραδιόφωνο, έχω παραιτηθεί», εξομολογήθηκε η Ελίνα και συνέχισε: «Είχα πάει σε άλλο ραδιόφωνο και δούλευα και επέστρεψα μετά από δύο χρόνια και τότε κάναμε μαζί το πρωινό». 

Ελίνα Παπίλα: Οι ευχές στον γοητευτικό σύζυγό της για τα γενέθλιά του

Ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψαν στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη πώς έγινε η πρόταση από το STAR: «Εμείς κάναμε πρωινό στο ραδιόφωνο. Μια μέρα χτύπησε το τηλέφωνο στον σταθμό και μας ζήτησαν. Μίλησε ο Γιώργος γιατί εγώ έλειπα και μετά μου είπε ότι θέλουν να κάνουμε ραντεβού. Εγώ είπα ότι δεν πάω. Μόλις είχα γεννήσει, δεν ήθελα. Μετά από δύο μέρες μας ξαναπήραν. Όταν πήγαμε, έγινε ξεκάθαρη η πρόταση. Στο γυρισμό πήραμε τον αδερφό του Γιώργου κι εγώ τον άντρα μου», είπε η Ελίνα με τον Γιώργο να συμπληρώνει: «Δε μας πίστευε κανένας όταν τους το είπαμε».

Γιώργος Καρτελιάς 

Ο Γιώργος Καρτελιάς αποκάλυψε τι του είπε ο γιος του όταν τον είδε στην τηλεόραση

Γιώργος Καρτελιάς: Γενέθλια για τον παρουσιαστή του Breakfast@Star

Η αντίδραση των παιδιών τους για το Breakfast@Star

«Έπαθα μεγάλο πανικό περίπου 20 μέρες πριν από την πρεμιέρα. Δεν ήθελα να το συζητάω καν ότι έχουμε εκπομπή. Στην πρεμιέρα ήμουν πιο χαλαρή. Δεν πιστεύω ότι η κόρη μου έχει καταλάβει τι κάνω, δεν της κάνει τρομερή εντύπωση. Στο ίδιο mood κι ο μικρός μου γιος», τόνισε η παρουσιάστρια, με τον συμπαρουσιαστή της να συμπληρώνει: «Στην πρεμιέρα δεν πήγε κανείς σχολείο, δεν πήγε κανείς δουλειά, για να με δουν. Το βράδυ ο γιος μου, μου λέει “μπαμπά σε είδα στην τηλεόραση, θα είσαι κι αύριο; Θα έρθω μαζί”».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top