Αύριο ο μεγάλος τελικός του GNTM 4!

Κυβέλη, Όλγα και Κωνσταντίνος διεκδικούν τον τίτλο και το έπαθλο

Δείτε εδώ το trailer της Δευτέρας 20/12 – Ο Μεγάλος Τελικός

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό έχει ξεκινήσει και σε μία μόνο μέρα θα γνωρίζουμε ποιο είναι το φετινό top model της Ελλάδας!

GNTM 4 ΤΕΛΙΚΟΣ

Οι τρεις φιναλίστ του GNTM 4

Μη χάσετε αύριο, Δευτέρα 20/12/2021, το δεύτερο και τελευταίο μέρος του τελικού του GNTM 4!

ΤΕΛΙΚΟΣ GNTM 4

Κωνσταντίνος - GNTM 4: Δείτε το εντυπωσιακό Instagram του φιναλίστ!

Στο πρώτο μέρος του τελικού την περασμένη Τρίτη, Κυβέλη, Κωνσταντίνος και Όλγα ολοκλήρωσαν δύο απαιτητικές δοκιμασίες διά χειρός Δημήτρη Σκουλού και βαθμολογήθηκαν με άριστα το 10.

Όλγα GNTM 4: Οι κοιλιακοί της στο Instagram «κόβουν» την ανάσα!

Μέχρι στιγμής, η Κυβέλη προηγείται με 74 βαθμούς, ο Κωνσταντίνος ακολουθεί με 70 και η Όλγα βρίσκεται στην τρίτη θέση με 69 βαθμούς.

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Η… Γαλλιδούλα που ξεχώρισε στο GNTM 4

Τίποτα δεν έχει κριθεί όμως, καθώς ακολουθούν μια λαμπερή πασαρέλα και ένα διαφημιστικό teaser για premium ποτό, δοκιμασίες στις οποίες οι 3 φιναλίστ θα βαθμολογηθούν από την κριτική επιτροπή.

Ο μεγάλος νικητής ωστόσο, θα αναδειχθεί από το τελικό σύνολο της βαθμολογίας των κριτών αλλά και από την ψηφοφορία του κοινού, που ενεργοποιείται για μία ακόμα χρονιά. 

Οι τηλεθεατές θα μπορούν να στηρίξουν το αγαπημένο τους μοντέλο τηλεφωνώντας ή στέλνοντας sms. Να θυμίσουμε πως οι γραμμές άνοιξαν την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι το τέλος του μεγάλου τελικού τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου.

H κριτής Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι σε mood τελικού! Σας περιμένουμε στις 21:00 στο Star για το φινάλε της τέταρτης σεζόν του GNTM!

 

 

Δείτε τα προηγούμενα επεισόδια του GNTM 4
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top