Τελικός GNTM 4: Η ερωτική φωτογράφιση Όλγας - Στυλιανού

Full in love τα δύο μοντέλα - «Έβαλαν φωτιά» στο σετ του τελικού

Σε όνειρο εκτυλίχθηκε η δεύτερη δοκιμασία του πρώτου μέρους του μεγάλου τελικού του GNTM 4 για την Όλγα, καθώς στο σετ «εισέβαλε» το αγόρι της, ο Στυλιανός.

Τελικός GNTM 4: Μία μεγάλη έκπληξη θα αλλάξει τα σχέδια των φιναλίστ;

Τα δύο μοντέλα γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στον διαγωνισμό μόδας, όμως ο Στυλιανός αποχώρησε πριν μερικά επεισόδια και έφυγε για Κύπρο απ’ όπου κατάγεται. Με πολύ κλάμα αποχαιρέτησαν τότε ο ένας τον άλλον.

Στυλιανός - GNTM 4: Το τρυφερό γράμμα που έστειλε στην Όλγα του!

Τα πράγματα ήρθαν έτσι που η Όλγα είναι στον μεγάλο τελικό μαζί με τον Κωνσταντίνο και την Κυβέλη! Θέμα της δεύτερης φωτογραφικής δοκιμασίας το τελικού του GNTM 4 το… φλερτ, το πάθος! 

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ζήτησε από τους φιναλίστ να εκφράσουν μέσα από τις λήψεις τους το έντονο, γεμάτο πάθος, φλερτ με τους παρτενέρ τους. Η Όλγα φυσικά, διάλεξε για παρτενέρ της τον Στυλιανό, που ήταν και η αποψινή έκπληξή της.

GNTM 4

ΟΛΓΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ GNTM 4

Το σετ τους ήταν ό,τι πιο ερωτικό και «φλογερό» έχουμε δει στο GNTM μέχρι σήμερα. Τα δύο παιδιά είναι πολύ ερωτευμένα στην πραγματικότητα και αυτό βγήκε και στη φωτογράφιση! Οι κριτές σχολίασαν ωστόσο, πως αισθάνονται μία αμηχανία ανάμεσά τους σε κάποιες στιγμές.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top