GNTM 4 - Η συγκίνηση της Ζεν: «Δεν πίστευα ότι θα γίνει ποτέ στην Ελλάδα»

Η αγκαλιά του Άγγελου Μπράτη στη Ζενεβιέβ

«Η σημερινή δοκιμασία περιλαμβάνει μόδα, χρώμα, τεχνολογία και ένα αυτοκίνητο», είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας υποδεχόμενος τους top 6 του GNTM 4.

Η διαφημιστική φωτογραφική καμπάνια για το αυτοκίνητο-έπαθλο του GNTM 4 εμπνέεται από μία από τις πιο εμβληματικές στιγμές της μόδας διαχρονικά.

Οι top 6 του GNTM 4 μεταμορφώθηκαν σε «ζωντανοί» καμβάδες!

Και αυτή η στιγμή δεν είναι άλλη από το κλείσιμο του show του Alexander McQueen για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 1999 με πρωταγωνίστρια την Shalom Harlow, που αποτέλεσε πραγματική τομή στη μόδα για τη μετάβαση της στον 21ο αιώνα.


Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο η Ζεν φανερά συγκινημένη είπε: «’Ηταν 28 Σεπτεμβρίου του 1998, όταν ο Alexander McQueen έδειχνε την κολεξιόν του για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 1999. Για εμάς ήταν η πιο σημαντική στιγμή στη μόδα. Η Shalom Harlow ήταν το φινάλε του σόου. Δεν είχε κάνει καμία πρόβα και μόλις την είδαν έκλαιγαν όλοι. Είναι μια στιγμή που εγώ δεν πίστευα ποτέ ότι θα κάναμε στην Ελλάδα. Θα γίνει κάτι σε αυτό το εργοστάσιο που δε θα το βιώσετε ποτέ ξανά. Σήμερα κάνουμε μόδα».


Βλέποντας τη συγκίνησή της, ο Άγγελος Μπράτης έσπευσε να την πάρει αγκαλιά και ο Γιώργος Καράβας να της δώσει ένα φιλί.


Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top