Νίκος Μουτσινάς για DWTS: Ήταν σαν να ανοιγόκλεισα τα μάτια μου και… πέθανα

Τι είπε ο Νίκος Μουτσινάς στο Breakfast@star για τη χορογραφία του

Μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε το βράδυ της Κυριακής (28/11), στο Dancing With The Stars, o Νίκος Μουτσινάς.

Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν guest καλεσμένος στο 7o live show χορού. Έχοντας στο πλευρό του άντρες χορευτές, πραγματοποίησε μια χορογραφία - υπερπαραγωγή και δοκίμασε τις δυνατότητές του στο πάσο ντόμπλε.

DWTS: Ο Νίκος Μουτσινάς έκλεψε τις εντυπώσεις με τον χορό του!

Αμέσως μετά την εμφάνισή του στο παρκέ ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» για την ξεχωριστή εμπειρία του. 

 


«Φάνηκε σαν να ήταν 30 δευτερόλεπτα, αλλά δεν ήταν. Ήταν σαν να ανοιγόκλεισα τα μάτια μου και…πέθανα! Οι πρόβες πήγαν πάρα πολύ ωραία. Είχα κάθε μέρα πρόβα. Ήταν πολύ υποστηρικτική όλη η ομάδα. Πέρασα μαγικά».

Backstage δηλώσεις των πρωταγωνιστών του 7ου live

Όσο για το αν τον δούμε ξανά στο Dancing With The Stars, ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε με το γνωστό του χιούμορ: «Βέβαια! Θα με δείτε σε όλα τα επεισόδια και κάθε εβδομάδα θα χορεύω ένα χορευτικό που μου αρέσει. Θα υπηρετήσω τη… «Μουτσινότητα» και θα την εξελίξω. Θα το πάω στην…Υπέρ- «Μουτσινότητα». 

Ο Νίκος Μουτσινάς τα βρήκε σκούρα την προηγούμενη εβδομάδα, αφού οι πρόβες για το Dancing with the Stars ήταν απαιτητικές ενώ παράλληλα είχε και τη δική του εκπομπή. 

«Το Καλό Μεσημεράκι είναι καθημερινός άθλος. Είναι για θαυμασμό. Με τη Βάνια δε μιλιόμαστε εδώ και τέσσερα χρόνια. Είμαστε μαλωμένοι, αλλά της είχα υποσχεθεί να είναι στην εκπομπή και το παίζουμε φίλοι», πρόσθεσε με χιούμορ ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top