GNTM 4 - Ντίνος: Προσπάθησαν να με «ρίξουν». Το bullying το ένιωσα

Γιατί ο Ντίνος ζήτησε να ανοίξουν οι κάμερες για να μιλήσει στα παιδιά;

Ιδιαίτερα έντονο ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM 4. Λίγες ώρες πριν οι διαγωνιζόμενοι μπουν στο σετ για τη νέα φωτογράφιση ο Ντίνος εξήγησε στα παιδιά ότι οι λόγοι για τους οποίους απομακρύνθηκε από την παρέα είναι τα αρνητικά σχόλια που άκουγε διαρκώς από τους ίδιους.

GNTM 4 - Θάνος

Οι τόνοι ανέβηκαν και δεν άργησαν να ξεκινήσουν οι καβγάδες. Μετά την αποχώρηση του Θάνου για δεύτερη φορά, η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» βρέθηκε στα παρασκήνια του διαγωνισμού μόδας.

GNTM 4 - Θάνος: Ο Ντίνος πούλησε show για να μείνει στον διαγωνισμό

Ο Θάνος δεν έκρυψε την αντιπάθειά του προς το πρόσωπο της Κυβέλης σχολιάζοντας: « Η Κυβέλη δεν αξίζει ούτε σάλιο να χαλάσω. Είναι καταστροφή. Πολύ περίεργη προσωπικότητα. Αγαπάει άτομα που κράζει. Ο Ντίνος μας είπε ότι τον ενοχλούν πράγματα που ενοχλούσαν την Κυβέλη στην παλιά της παρέα. Αν αποχωρήσει ο Ντίνος, η Κυβέλη θα τα βρει και πάλι με την Ειρήνη».

GNTM 4 - Ντίνος

«Τα πράγματα μετά την επιστροφή μου στο σπίτι δεν πάνε καλά. Όταν αποχώρησα υπενθύμισα στον εαυτό μου τον στόχο μου. Έχω απομακρυνθεί από την παρέα μου και με έχει ρίξει λίγο αυτό. Δεν περίμενα αυτά τα σχόλια και τις ειρωνείες. Δε χάρηκε κάποιος που μπήκα στο σπίτι και προσπάθησαν να με «ρίξουν» γιατί τα πήγαινα καλά. Το bullying το ένιωσα. Το αστείο είναι μέχρι ένα όριο, μετά παύει να είναι αστείο. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν κρύβεται σε αντίθεση με κάποιους άλλους. Αυτός είναι κι ο λόγος που έκανα την κουβέντα μπροστά στην κάμερα. Τα υπόλοιπα παιδιά φοβήθηκαν τι θα πουν ο κόσμος. Δε με επηρεάζει η Κυβέλη. Μου έλεγε κιόλας να μην ανοίξω το θέμα. Όλοι το παίζουν κολλητοί και τελικά φαγώνονται μεταξύ τους», είπε με τη σειρά του ο Ντίνος.

GNTM 4 - Κυβέλη

Από την πλευρά της, η Κυβέλη ανέφερε: «Στην αρχή δε συμφωνούσα με την απόφαση του Ντίνου να συζητήσει με τα παιδιά, γιατί δεν είναι συζητήσιμοι. Μακριά και αγαπημένοι. Τα παιδιά υποτιμούσαν και κατηγορούσαν τον Ντίνο. Έχουν ειπωθεί και βρισιές. Κάποιοι άνθρωποι δεν αναρωτιούνται αν έχουν προξενήσει κακό σε κάποιον άνθρωπο. Νομίζουν ότι είναι τέλειοι. Δεν έχω ανάγκη το χειροκρότημα των παιδιών. Αναγνωρίζω εγώ και οι κριτές τη δουλειά μου».

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top