GNTM 4 - Θάνος: Ο Ντίνος πούλησε show για να μείνει στον διαγωνισμό

Πώς σχολίασε την έντονη διαφωνία με τον Ντίνο στο σπίτι;

Ξεκαθαρίσματα, αλλά και καβγάδες είχε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM 4. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ντίνος έπιασε τον Στυλιανό, τον Κωνσταντίνο, τον Θάνο, την Όλγα, την Αγάπη και τη Μαρία, κατηγορώντας τους ότι πριν φύγει από το παιχνίδι τον μείωναν και του έκαναν bullying.

Η συζήτηση του Ντίνου με τους συμπαίκτες του... δεν πήγε καλά!

Η συζήτηση του Ντίνου με τους συμπαίκτες του... δεν πήγε καλά!


«Ο Ντίνος ήρθε να προσβάλει, ήταν ειρωνικός και πικρόχολος», δήλωσε ο Θάνος. «Βούλωνε!», είπε στον Ντίνο ο Κωνσταντίνος όταν πήγε να μιλήσει και τον διέκοψε και στη συνέχεια τον κατηγόρησε για τη συμπεριφορά του.

Αυτή την ένταση σχολίασε ο Θάνος το πρωί της Τετάρτης (17/11), στην εκπομπή «Breakfast@star». «Και οι δυο πλευρές είπαμε πολλά δεν ήμασταν καθόλου ήρεμοι. Ο Ντίνος ζήτησε να ανοίξουν οι κάμερες για να μας μιλήσει. Πούλησε σόου για να μείνει στο παιχνίδι. Χαρακτήρισα την Κυβέλη σαύρα γιατί προσπαθεί να προσαρμόζεται στο περιβάλλον που την περιτριγυρίζει για να περνάει πιο ανώδυνα. Εγώ δεν είμαι έτσι. Στεναχωρήθηκα με τον Ντίνο και εκνευρίστηκα με την Κυβέλη. Πριν δύο μήνες ήμασταν κολλητοί με τον Ντίνο και τώρα βγήκε να πει ότι του κάναμε bullying; Αν δεν ήταν μπροστά οι κάμερες η όλη συζήτηση θα ήταν σε πιο έντονο ύφος. Τώρα όλο αυτό έγινε επιτηδευμένα».

«Η Κυβέλη λέει όλα αυτά για να τραβάει τα βλέμματα»

Ο Θάνος σχολίασε και τη δήλωση της Κυβέλης, η οποία μετά την αποχώρηση του Θάνου από το GNTM 4 είπε πως όποιος μπλέκει μαζί της φεύγει.

«Η Κυβέλη λέει όλα αυτά για να τραβάει τα βλέμματα», ανέφερε ο Θάνος σημειώνοντας πως κάνει όλο αυτό διότι όλες της οι λήψεις δεν είναι καλές.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top