GNTM 4: Χαμός στο σπίτι με τη συζήτηση που ξεκίνησε ο Ντίνος

«Βούλωνε και μάθε να ακούς και να συζητάς με άλλα άτομα»

Στο προηγούμενο επεισόδιο του GNTM 4 είδαμε τον Ντίνο να μιλάει με την Κυβέλη, λέγοντάς της ότι μετά την επιστροφή του στο παιχνίδι θέλει να μιλήσει με την παλιά του παρέα.

GNTM 4: Ντίνος ή Θάνος; Ποιος αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό;

GNTM 4 Ντίνος Μοντέλα

Η συζήτηση του Ντίνου με τους συμπαίκτες του... δεν πήγε καλά!

Έτσι κι έκανε το νεαρό μοντέλο που έπιασε τον Στυλιανό, τον Κωνσταντίνο, τον θάνο, την Όλγα, την Αγάπη και τη Μαρία, κατηγορώντας τους ότι πριν φύγει από το παιχνίδι τον μείωναν και του έκαναν bullying

GNTM 4: Ποιο μοντέλο είχε την καλύτερη φωοτγραφία της βραδιάς;

Ο Θάνος τον κατηγόρησε ότι τα λόγια που λέει δεν είναι δικά του αλλά της Κυβέλης, με την οποία είναι και πάλι στενοί φίλοι. Ο Κωνσταντίνος βγήκε εκτός εαυτού λέγοντάς στον Ντίνο: «Θα με ειρωνεύεσαι ή θα με αφήσεις να μιλήσω; Βούλωνε και μάθε να ακούς και να συζητάς με άλλα άτομα. Ήρθες εδώ κι απλά επιτίθεσαι, δεν ήρθες με καμιά διάθεση να συζητήσεις, απλά πετάς προσβολές για IQ… οπότε βούλωνε και μάθε να ακούς και να συζητάς με άλλα άτομα. Πετάς πολύ βαριές κουβέντες που δεν παίρνονται πίσω!»

GNTM 4 Κωνσταντίνος

Ο Κωνσταντίνος βγήκε εκτός εαυτού στην κουβέντα με τον Ντίνο

Από την κουβέντα το μόνο συμπέρασμα που βγήκε, ήταν ότι ο Ντίνος έχει γίνει… υποχείριο της Κυβέλης. «Είναι σαν copy/paste αυτού που έκανε η Κυβέλη στην άλλη παρέα. Δεν έχω ακούσει ποτέ τον Ντίνο να λέει αυτές τις λέξεις!», είπε ο Κωνσταντίνος στην κάμερα, κατηγορώντας τον Ντίνο ότι όλα τα κάνει για να μείνει στο σπίτι. 

GNTM 4: Σε ποια έδωσε το ένα και μοναδικό του ντεζαβαντάζ ο Ναπολέων;

GNTM 4 Κυβέλη GNTM 4 Ντίνος

Ο Ντίνος θεωρήθηκε από τους συμπαίκτες του... πιόνι της Κυβέλης!

GNTM 4: Τα μοντέλα καλούνται να ποζάρουν ως πλάσματα της λίμνης

Αμέσως μετά ο Ντίνος μίλησε με την Κυβέλη κάνοντας έναν απολογισμό της κουβέντας. Τα μοντέλα που καβγάδισαν με τον Ντίνο ζήτησαν τον λόγο από την Κυβέλη που αρνήθηκε τον όποιο… παρεμβατισμό στα λεγόμενα του Ντίνου.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top