Αλεξανδράκη: «Γνωρίζω τον λόγο που αποχώρησε η Ιωάννα Τούνη από το J2US»

Όσα είπε η καλή της φίλη στο Happy Day

H Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με λοίμωξη που χτύπησε τα νεφρά, είναι πια καλά και μίλησε ζωντανά στο Happy Day αποκαλύπτοντας πως γνωρίζει τον λόγο της οικειοθελούς αποχώρηση της Ιωάννας Τούνη από το J2US, με την οποία είναι καλές φίλες.

αλεξανδρακη τουνη

Συγκλονίζει η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά»

J2US: Αποχώρησε οικειοθελώς η Ιωάννα Τούνη - Τι συνέβη;

«Την Ιωάννα την αγαπώ πάρα πολύ όπως και τον Δημήτρη. Η Ιωάννα είναι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος. Η αλήθεια είναι ότι, όπως είπε και εκείνη είναι ένα προσωπικό δικό της θέμα. Το γνωρίζω φυσικά, αλλά δεν θέλω να εκθέσω κάτι που η ίδια δεν θέλει να δημοσιοποιήσει. Όταν έχει να κάνει με θέμα υγείας καλό είναι να είμαστε λίγο πιο διακριτικοί. Δε θα ήθελα να φέρω σε κάποιον σε δύσκολη θέση. Να είμαστε λίγο διακριτικοί, όταν έχει να κάνει με ένα θέμα υγείας. Ο κάθε άνθρωπος όταν θα νιώσει έτοιμος θα μιλήσει από μόνος του», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

τουνη νικηφορος

Να θυμίσουμε ότι το ίδιο βράδυ, από το J2US αποχώρησε από την ψηφοφορία του κοινού και ο σύντροφος της Ιωάννας Τούνη,  Δημήτρης Αλεξάνδρου, γεγονός που οδήγησε πολλούς να μην το θεωρούν «τυχαίο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top