Συγκλονίζει η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά»

Δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα on camera το μοντέλο

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για την κατάσταση της υγείας της και το πρόβλημα που την ανάγκασε να οδηγηθεί στο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί για σχεδόν δέκα μέρες.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η επίσκεψη – έκπληξη στο νοσοκομείο

Το μοντέλο μιλώντας στην κάμερα του Super Κατερίνα, ζωντανά από το νοσοκομείο, κάποια στιγμή δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, καθώς, όπως είπε, είναι ένας άνθρωπος που φοβάται πολύ αλλά σήμερα είναι έτοιμη να επιστρέψει στο σπίτι της.

αλεξανδρακη νοσοκομειο

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τα stories μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου

Ο γιατρός της αποκάλυψε πως η Δήμητρα ταλαιπωρήθηκε από σοβαρή λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος, μία από εκείνες που αποκαλούμε πυελονεφρίτιδες.

Αλεξανδρακη

«Εγώ γενικά δεν πάω εύκολα στο νοσοκομείο. Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά, δε μπορούσα να πατήσω το δεξί μου πόδι, ο πόνος ερχόταν από το νεφρό μου. Ο πόνος αντανακλούσε μπροστά. Είχα ανεβάσει πυρετό μέχρι 39,6. Σπαρτάραγα. Δεν έδινε εντολή ο εγκέφαλος να σταματήσει το χέρι μου να έχει σπασμούς» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη κλαίγοντας on camera.

«Ο γιατρός μου με έσωσε… Είμαι πολύ καλά σήμερα, θα συνεχίσουμε βέβαια σπίτι, δεν έχει τελειώσει. Πρώτη φορά παθαίνω κάτι τέτοιο, δεν έχω ξαναρρωστήσει έτσι. Η αλήθεια είναι ότι επειδή ανοίγω το νέο μου κατάστημα τώρα, πιέστηκα πάρα πολύ, αντιμετώπισα αρκετές δυσκολίες. Είχε διακοπεί ο κύκλος μου έξι μήνες κάτι που αντιμετώπισα  με τη γυναικολόγο μου. Προφανώς είχαν πέσει οι άμυνές μου και με βρήκε το μικρόβιο αυτό» είπε σε άλλο σημείο τ μοντέλο, ενώ για τον σύντροφό της και μέλλοντα σύζυγό της είπε ότι δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top