Σίσσυ Χρηστίδου: «Η Φώφη Γεννηματά άντεξε σαν λιοντάρι, αυτό τα λέει όλα»

Η συγκίνηση της παρουσιάστριας στον «αέρα» του «Χαμογέλα και πάλι»


Πανελλήνια συγκίνηση προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ «έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από «μάχη» με τον καρκίνο. 

   Φώφη Γεννηματά: Δεκάδες φίλοι και συνεργάτες κοντά στην οικογένειά της

«Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά/ eurokinissi

«Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά/ eurokinissi

Το πρωί του Σαββάτου (30/10), η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι» θέλησε να πει λίγα λόγια γι’ αυτή τη γυναίκα που πάλεψε τόσο γενναία με την ασθένεια.

Φώφη Γεννηματά: Γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της μέσα στο νοσοκομείο

Φώφη Γεννηματά: Η πρώτη ανάρτηση του συζύγου της μετά τον θάνατό της


«Θα δούμε ένα βίντεο που αφορά τη Φώφη Γεννηματά, τη γενναία αυτή γυναίκα που μας συγκίνησε όλους πάρα πολύ ο επικήδειος λόγος των παιδιών της. Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος να μην λύγισε, είτε είσαι μητέρα, είτε ακόμα και να μην είσαι μητέρα, μπορεί να είσαι κόρη ή γιος οπότε σε αυτή τη θέση όλοι μπήκαμε σίγουρα και νιώσαμε μεγάλο σφίξιμο στο στομάχι μας. Συγκινητική πάρα πολύ ήταν και για μένα η μπουνιά του συζύγου της εκείνη τη στιγμή. Νομίζω ότι όλοι λυγίσαμε», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και μετά την προβολή του σχετικού βίντεο πρόσθεσε εμφανώς συγκινημένη: «Μέσα στα χρόνια παρακολουθώντας όλες τις συνεντεύξεις της, βλέπεις ότι συνέχεια οριοθετούσε τα παιδιά χωρίς να πολυσυζητάει την ασθένειά της. Μόνο όταν είχε ερωτηθεί συγκεκριμένα. Πάντα τοποθετούσε τα παιδιά της, θυμάμαι που έλεγε “όταν μου συνέβη αυτό το παιδί μου να πάει στο δημοτικό, μετά έλεγα να τελειώσει το δημοτικό”. Και τώρα 17 χρονών πλέον τα παιδιά της τα μικρά, λίγο πριν την ενηλικίωση. Άντεξε σαν λιοντάρι μέχρι τώρα. Αυτό τα λέει όλα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top