DWTS: Ατύχημα για τον Έντουαρντ μετά τον χορό με τη Γεωργαντή

Το Breakfast@Star τρύπωσε στα παρασκήνια του Dancing With The Stars!

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star τρύπωσε στις πρόβες του Dancing With The Stars και έμαθε πώς τα πάει με τη νέα χορογραφία ο Έντουαρντ Στεργίου και η παρτενέρ του, Ελισάβετ Μαντάνη.

«Τα χέρια του Έντουαρντ έχουν ένα θέμα… είναι σαν κουπιά!» είπε με χιούμορ για τις χορευτικές ικανότητες του μοντέλου η ντάμα και δασκάλα του, Ελισάβετ.

Στην κάμερα τότε εισέβαλε ξαφνικά η άλλη διαγωνιζόμενη του DWT Μαριάννα Γεωργαντή και είπε ότι ο Έντουαρντ είναι ο πιο σέξι άντρας της Ελλάδας.

Να θυμίσουμε ότι κυκλοφορούν φήμες που θέλουν το μοντέλο και τη δημοσιογράφο να είναι… ζευγάρι! Τα δημοσιεύματα αυτά ωστόσο, διέψευσε ο Έντουαρντ πριν μερικές μέρες λέγοντας πως τίποτα δε συμβαίνει μεταξύ τους.

Μαριάννα Γεωργαντή - Έντουαρντ Στεργίου: Είναι ζευγάρι οι παίκτες του DWTS;

DWTS: Πλάνταξε στο κλάμα λίγο πριν χορέψει η Μαριάννα Γεωργαντή

«Η Μαριάννα είναι ο καλύτερος bro (αδερφός). Αράζουμε στα διαλείμματα μαζί» είπε τώρα στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Star.

Τέλος, Μαριάννα και Έντουαρντ προσπάθησαν να δείξουν τι έχουν μάθει και χόρεψαν σαν ζευγάρι, αλλά το αποτέλεσμα άφησε άναυδους τους πάντες. Σε μία στροφή, η Μαριάννα χτύπησε τον Έντι.

εντουαρντ στεργιου dwts

«Βλέπετε ότι υπάρχει ανταγωνισμός. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να βγω την Κυριακή» είπε με χιούμορ ο χτυπημένος Έντουαρντ.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top