Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η απάντηση για τη σύγκριση με την Καγιά

Έχει ξεχωρίσει κάποια από τα μοντέλα του GNTM 4

Έχει περπατήσει σε catwalks στο Μιλάνο, στο Παρίσι, στο Βερολίνο, στη Νέα Υόρκη και το Σίδνεϊ διαγράφοντας μια λαμπρή πορεία στον χώρο της μόδας.

Οι κριτές του GNTM 4 αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές τους

Τη φετινή σεζόν την απολαμβάνουν σε ρόλο κριτή στον τέταρτο κύκλο του GNTM. Ο λόγος για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast@star» και μίλησε για όλα.

ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Φυσικά αναφέρθηκε στη Βίκυ Καγιά και τη σύγκριση που γίνεται ανάμεσα στις δύο γυναίκες. «Είναι αστείο να υπάρχει σύγκριση με έναν άνθρωπο που είναι top. Καταλαβαίνω ότι φεύγει ένα άτομο και έρχεται ένα άλλο και μπορεί να υπάρξει σύγκριση. Το να γίνει όμως μία σύγκριση με έναν άνθρωπο που είναι τόσα χρόνια σε αυτό το χώρο θεωρώ πως είναι λίγο περίεργο. Το καταλαβαίνω εν μέρει αλλά εγώ έχω έρθει με τη δική μου εμπειρία σε αυτό τον χώρο και για να αφήσω το δικό μου στίγμα».

Παπαβλασοπούλου: Ήμουν πολύ ντροπαλή. Δεν ήθελα καν να με φωτογραφίζουν

Άραγε έχει ξεχωρίσει κάποια από τα επίδοξα μοντέλα που φέτος απολαμβάνουμε στον διαγωνισμό μόδας;

«Είμαι αυστηρή με τα παιδιά γιατί είμαι αυστηρή με το εαυτό μου. Έχω ξεχωρίσει ορισμένα παιδιά. Το  φοβερό με το GNTM είναι ότι έρχεται μπροστά σου ένα παιδί και λες είναι ξεκάθαρο μοντέλο και είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Στη συνέχεια, έρχεται ένα άλλο παιδί που δεν είναι ξεκάθαρο μοντέλο και μέσα από τις δοκιμασίες εξελίσσεται, μας εκπλήσσει και δίνει κάτι παραπάνω», απάντησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top