DWTS: Εντυπωσίασε η Ρεγγίνα Μακέδου που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Ποιο μέλος της κριτικής επιτροπής δάκρυσε;

Η Ρεγγίνα Μακέδου χόρεψε το βράδυ της Κυριακής στην πρεμιέρα του DWTS, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τον παρτενέρ της, Γεράσιμο Μοσχόπουλο

Λαμπερή πρεμιέρα για το Dancing with the Stars - Η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά

Η ιστορία της Ρεγγίνας με το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, συγκίνησε τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, στο εισαγωγικό της βίντεο, εξομολογήθηκε: «Ο κόσμος με έμαθε μέσα από τα βίντεο που ανέβαζα στα social media μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Μέσα από αυτά ήθελα να δώσω δύναμη σε όλους, για να δείξω ότι όλοι τα μπορούμε όλα. Η μάχη που έδινα και δίνω με τον καρκίνο δεν είναι εύκολη και πάρα πολλές φορές έφτασα στο σημείο να πω ότι κουράστηκα ή δεν θέλω να χορέψω άλλο. Πάντα όμως κάτι γινόταν κι έβρισκα ξανά τη δύναμη να σηκώνομαι, να χορεύω, να παλεύω κάθε μέρα και πιο δυνατά για αυτή την υπέροχη ζωή». 

Dancing with the Stars: Η Μπέσσυ Αργυράκη έκανε τη μεγάλη έκπληξη!

«Πέρυσι την ίδια εποχή ήμουν μέσα σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου και φέτος παίρνω μέρος σε αυτό το υπέροχο σόου», συμπλήρωσε η διαγωνιζόμενη του DWTS. «Τον πρώτο μου χορό θέλω να τον αφιερώσω στους υπέροχους γιατρούς μου που μου έσωσαν τη ζωή αλλά και σε όλους αυτούς που έδωσαν αίμα για μένα».

Dancing with the Stars: Η Βασιλική Μιλλούση έκλεψε τις εντυπώσεις!

Οι επιδόσεις της Ρεγγίνας στο παρκέ άρεσαν πολύ στην κριτική επιτροπή, με την κριτή Έλενα Λιζάρδου να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της. «Ήσουν πολύ δυνατή, μας έδειξες τη δύναμή σου σήμερα, ήσουν ατρόμητη. Κινήθηκες τόσο ωραία μέσα στον χώρο και φυσικά με συγκίνησες», της είπε.

Δείτε ολόκληρο το Dancing with the Stars

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top