Έρωτας με διαφορά: Η πρώην και η νυν του Κωστή γίνονται… κολλητές!

Μη χάνετε τα νέα επεισόδια της σειράς του STAR κάθε Τετάρτη στις 21:00

Δείτε το trailer του Έρωτας με διαφορά

Ζέτα και Κωστής, ένας… Έρωτας με διαφορά που έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.

Έρωτας με διαφορά Ντίνα Μιχαηλίδου

Στο επεισόδιο του επιτυχημένου σίριαλ του STAR που θα προβληθεί την Τετάρτη 13/10 στις 21:00, η Μάρω (Ντίνα Μιχαηλίδου) αναγκάζεται να εξηγήσει στην οικογένεια ποιος είναι ο «αγαπητός» Πέρης, αλλά του στέλνει ένα e-mail, όπου του ζητάει να κατεβάσει από το Ίντερνετ όλα τα βιντεάκια με τις συμβουλές που του έστελνε, διότι δεν είχε την άδειά της για να το κάνει. 

Έρωτας με διαφορά Φαίη Ξυλά Βασίλης Μίχας

Έρωτας με διαφορά: Δείτε τη σκηνή όπου η Ζέτα τα ξαναβρίσκει με τη Φαίη

Όλοι προσπαθούν να την πείσουν ότι αυτά τα βιντεάκια κάνουν μόνο καλό, διότι βοηθούν πολύ κόσμο να τα βγάλει πέρα με τις δουλειές του σπιτιού. Εκείνη, όμως, είναι ανένδοτη. Όταν ο Άρης ανακαλύπτει ότι τα βιντεάκια δεν είναι πλέον διαθέσιμα, απελπίζεται, διότι ήταν η μόνη βοήθεια που είχε για να αντιμετωπίζει τις απαιτήσεις της Μπέτυς

Έρωτας με διαφορά Βασίλης Μίχας Φαίη Ξυλά

Η Φαίη και η Ζέτα πηγαίνουν στη σουίτα της νύφης για περιποίηση, πριν από το μπάτσελορ πάρτι. Εκεί, η Φαίη (Βίβιαν Κοντομάρη) μαθαίνει τυχαία ότι ο γαμπρός είναι ο Γιάννης, με τον οποίο διατηρούσε η ίδια σχέση στο παρελθόν και γίνεται έξαλλη, όταν συνειδητοποιεί ότι εκείνος δεν έχει αναφέρει τίποτα για την ίδια στη μέλλουσα γυναίκα του. 

Έρωτας με διαφορά: Η αντίδραση της Ζέτας όταν γνωρίζει κι επισήμως τη Μίνα

Η Ζέτα (Φαίη Ξυλά) μιλάει με τη Μίνα (Νίκη Βακάλη) κι αντιλαμβάνεται ότι δεν αποτελεί απειλή για τη σχέση της με τον Κωστή (Βασίλης Μίχας)

Έρωτας με διαφορά Νίκη Βακάλη Βασίλης Μίχας

Η Ελβίρα (Έρρικα Μπίγιου) κάνει δοκιμαστικό με τον Χρήστο (Δημήτρης Καπετανάκος) για ένα διαφημιστικό σποτ και εκείνος τα πηγαίνει πολύ καλά. 

Η μητέρα του Κωστή, η Ναταλία (Φωτεινή Τσακίρη), έρχεται στην Αθήνα για τα γενέθλια του γιου της…

Δείτε όλα τα επεισόδια του Έρωτας με διαφορά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top