Έρωτας με διαφορά: Δείτε τη σκηνή όπου η Ζέτα τα ξαναβρίσκει με τη Φαίη

Μη χάνετε τα νέα επεισόδια της σειράς του STAR κάθε Τετάρτη στις 21:00

Δείτε τη σχετική σκηνή από το Έρωτας με διαφορά

Στο επεισόδιο του Έρωτας με διαφορά που είδαμε το βράδυ της Τετάρτης στο STAR, μετά τον τσακωμό τους που στοίχισε και στις δύο, η Ζέτα (Φαίη Ξυλά) από μια συγκυρία συμφιλιώνεται και πάλι με τη Φαίη (Βίβιαν Κοντομάρη).

Έρωτας με διαφορά: Η αντίδραση της Ζέτας όταν γνωρίζει κι επισήμως τη Μίνα

Οι δύο φίλες συνειδητοποιούν και οι δύο τους πως έχουν ανάγκη η μία την άλλη. Έτσι, αποφασίζουν να ξεκινήσουν να δουλεύουν και πάλι μαζί. Για αρχή αναλαμβάνουν την προετοιμασία μιας νύφης και των φιλενάδων της.

Παράλληλα, ο Κωστής και η Μίνα τσακώνονται, με αφορμή το παρελθόν τους. Η Ελβίρα συνεχίζει την αυστηρή «εκπαίδευση» του Χρήστου και εκείνος, παρόλο που υποφέρει, συνεχίζει στωικά, επειδή την αγαπάει. Ο Άρης έχει γίνει εξπέρ στα οικοκυρικά, μελετώντας διεξοδικά τα βιντεάκια με τις συμβουλές της Μάρως προς τον «αγαπητό» Πέρη.

Έρωτας με διαφορά, Ζέτα & Φαίη

Φαίη & Ζέτα είναι και πάλι φίλες!

Έρωτας με διαφορά: Ο Χρήστος προσλαμβάνει στο μαγαζί την πρώην του Κωστή

Η Στέλλα και ο Τάκης αποφασίζουν να παντρευτούν και να μείνουν μαζί με την Ιουλία. Η Φαίη διαφωνεί με την τακτική της Ελβίρας να «τιμωρήσει» τον Φίλιππο και έτσι αποφασίζει να φύγει από το σπίτι της. Η Μάρω μαθαίνει για τη Μίνα και ζητάει εξηγήσεις από τον Κωστή. Εκείνος, για να την πικάρει, της αναφέρει τα βίντεο με τις συμβουλές της στον «αγαπητό» Πέρη και εκείνη μένει έκπληκτη…

Δείτε όλα τα επεισόδια του Έρωτα με διαφορά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top