Έρωτας με διαφορά: Ο Χρήστος προσλαμβάνει στο μαγαζί την πρώην του Κωστή

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του 2ου κύκλου, απόψε, στις 21.00

Ζέτα και Κωστής, ένας έρωτας απρόβλεπτος, συναρπαστικός, παθιασμένος, που συνάντησε πολλά εμπόδια αλλά έμεινε δυνατός και ζωντανός! 

ερωτας με διαφορα

Στον 2ο κύκλο της σειράς όσοι στάθηκαν απέναντί τους και τους έκριναν, δοκιμάζουν  οι ίδιοι, αναπάντεχα, τη γλυκιά γεύση του έρωτα! Η σχέση της Ζέτας και του Κωστή θα αντιμετωπίσει και πάλι πολλές ανατροπές! Οι ισορροπίες στο άμεσο περιβάλλον τους, αλλάζουν απότομα και διαμορφώνουν γύρω τους μια διαφορετική πραγματικότητα από αυτήν που είχαν συνηθίσει.

Ο χωρισμός της Ελβίρας και του Φίλιππου, που έχει απροσδόκητο αποτέλεσμα, η επανεμφάνιση της πρώτης κοπέλας του Κωστή, η παρουσία του καινούργιου συνέταιρου της Ζέτας, τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα της Μαριάννας, η επιστροφή ενός παλιού φίλου της Μάρως, η άφιξη της εγκυμονούσας συντρόφου του Στέλιου από την Αυστραλία και η αναμονή της γέννησης του παιδιού του Άρη, είναι λίγα μόνο από αυτά, που θα παρακολουθήσουμε στον 2ο κύκλο της σειράς και θα μας κάνουν να την αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο!

Ερωτικές καραμπόλες και αυτή τη σεζόν κανείς δεν γλυτώνει από τα βέλη του θεού έρωτα και τα υπέροχα μπερδέματα, που προκαλεί και τελικά κανείς δεν θέλει να αποφύγει! 

“Έρωτας με διαφορά”, τρελαίνει, ζαλίζει, προκαλεί, παίζει και γελάει!  

Ποιος μπορεί και ποιος θέλει να αντισταθεί;

Τετάρτη 29/9 - Επεισόδιο 16 (2ου Κύκλου) - Περίληψη:

Ο Χρήστος προσλαμβάνει στο μαγαζί τη Μίνα, τον πρώτο έρωτα τού Κωστή, χωρίς να ξέρει για το παρελθόν τους. Ο Κωστής σοκάρεται όταν την αντικρίζει, αλλά ο Χρήστος αρνείται να τη διώξει, διότι δε θέλει να αθετήσει τον λόγο του και επιπλέον η Μίνα είναι καλή στη δουλειά της και χρειάζεται τα χρήματα για τις σπουδές της. Ο Κωστής προσπαθεί όσο μπορεί να την αποφεύγει, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Στο μεταξύ, ο Κωστής μαθαίνει πως ο Ορέστης και οι φίλοι του έχουν σκοπό να ρεζιλέψουν τη Μαριάννα στον σχολικό χορό και αναλαμβάνει δράση. Βρίσκει τον Ορέστη και τον προειδοποιεί πως αν δε βάλει τα δυνατά του για να περάσει η Μαριάννα υπέροχα στο χορό, θα υπάρξουν για αυτόν πολύ οδυνηρές επιπτώσεις. Η Ζέτα είναι πολύ αγχωμένη με το θέμα του χορού και την εμφάνιση της Μαριάννας, ενώ εκείνη προσπαθεί να διασκεδάσει με όλη τη διαδικασία της προετοιμασίας. Ο Δαμιανός τηλεφωνεί στη Φαίη, συναντιούνται και τα ξαναβρίσκουν. Η Μπέτυ, με έντονα κυκλοθυμική διάθεση λόγω της εγκυμοσύνης, απαιτεί από τον Άρη να είναι ιδιαίτερα σχολαστικός με τις δουλειές του σπιτιού. Εκείνος αναγκάζεται να ψάξει για βοήθεια στο ίντερνετ και εκεί τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη…

ερωτας με δοαφορά

κωστης ερωτας με διαφορα φαιη ξυλά σειρα σταρερωτας με διαφορά


Κάθε Τετάρτη στις 21.00, στο Star
 

Δείτε όλα τα επεισόδια του «Έρωτας με διαφορά»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top