Μαρία Ηλιάκη: «Με τον Νίκο Mουτσινά δε θέλω να μιλήσω»

Τι είπε για τη σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου

Η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του Mega στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου

Εκτός από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η παρουσιάστρια έχει αναλάβει εδώ και λίγους μήνες έναν νέο ρόλο με τη γέννηση της κόρης της, αυτόν της μητέρας.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα», η Μαρία Ηλιάκη έκανε μεταξύ άλλων αποκαλύψεις για το πώς είναι σήμερα η σχέση της με δυο παλιούς της συνεργάτες, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Μουτσινά

Hλιάκη για Μουτσινά: «Το γαϊδούρι δε μου έστειλε μήνυμα για το μωρό»

Για την Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε πως για καιρό είχαν απομακρυνθεί, αλλά στην πορεία η σχέση τους απακαταστάθηκε, ενώ για τον Νίκο Μουτσινά εξομολογήθηκε πως αν την καλέσει στο «Καλό Μεσημεράκι» θα αρνηθεί να πάει. 

«Με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Μουτσινά είχαμε απομακρυνθεί. Δεν έπαιξε ρόλο το ότι κόπηκε το Ξαναδέστε τους. Με την Κατερίνα είχε γίνει μια παρεξήγηση, η οποία διογκώθηκε από τρίτους. Με τον Νίκο δε θέλω να μιλήσω, είμαι απομακρυσμένοι, αλλά καλά όλα.

Με την Κατερίνα τα ξαναβρήκαμε, γιατί με το που έμεινα έγκυος έβαζε τα κλάματα. Μου έστειλε ένα μήνυμα και ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους της, μου έστειλε και δώρο στην Ελβετία. 

Ο Νίκος δε μου έστειλε ούτε μήνυμα ούτε δώρο. Παρέμεινε η… επικοινωνία μέσω τηλεόρασης, δεν είχαμε κάτι άλλο. Δε θέλω να τον πάρω τηλέφωνο. Γιατί να τον πάρω; Αυτός πρέπει να πάρει.

Αν με καλέσει στην εκπομπή του δε θα πάω. Με καλεί, αλλά δε θέλω να πάω. Κάποια στιγμή θα πάω, αλλά τώρα δε θέλω να πάω.

Νίκος Μουτσινάς για Μαρία Ηλιάκη: «Λυπάμαι για κάποιες γνωριμίες στον χώρο»

Είναι περίεργο να βρεθούμε σε έναν τηλεοπτικό αέρα μετά από τόσα χρόνια που έχουμε να μιλήσουμε. Κάποια στιγμή θα βρεθούμε από κοντά οι δυο μας, θα τα πούμε και μετά θα πάω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top