Νίκος Μουτσινάς για Μαρία Ηλιάκη: «Λυπάμαι για κάποιες γνωριμίες στον χώρο»

Νέα... αναζωπύρωση στην κόντρα τους;

Δείτε όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς για τη Μαρία Ηλιάκη στο Καλό μεσημεράκι

Τη Μαρία Ηλιάκη και την παρουσία της στη νέα της εκπομπή στο Mega, σχολίασε χιουμοριστικά ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το Καλό Μεσημεράκι την περασμενη εβδομάδα, με την παρουσιάστρια να του απαντάει το σαββατοκύριακο από το Τι λες τώρα!

Hλιάκη για Μουτσινά: «Το γαϊδούρι δε μου έστειλε μήνυμα για το μωρό»

Νίκος Μουτσινάς Μαρία Ηλιάκη

Νίκος Μουτσινάς & Μαρία Ηλιάκη για χρόνια υπήρξαν συνεργάτες στο Δέστε τους! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Θέλω να σου στείλω ένα μεγάλο φιλάκι κατ’ αρχήν. Να πούμε στον Νίκο κάποια πράγματα για τον θηλασμό, λογικό να μην τα ξέρει… Την ώρα που θηλάζω, επειδή είναι μία πολύ προσωπική διαδικασία και θέλω να είμαι σε επαφή με το μωρό, ούτε ραδιόφωνο ακούω, ούτε τηλεόραση. Δε θέλω να μεγαλώσει το μωρό με την αίσθηση της τηλεόρασης και τη φωνή του Μουτσινά. Παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό. Να έρθει εκείνος στο σπίτι όχι στο στούντιο, να πάρει πολλά ακριβά δώρα για το μωρό, να έρθει να ευχηθεί που δεν έχει στείλει ένα μήνυμα το γαϊδούρι να μου πει "να σου ζήσει το μωρό". Δημόσια δε μετράει. Να έρθει κάτω από το σπίτι λοιπόν με τα δώρα και θα το σκεφτώ μετά αν έρθω στην εκπομπή», είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της.

Μουτσινάς για Ηλιάκη: «Έλεγα η "Μαρία μάνα;"!»

Μαρία Ηλιάκη Νίκος Μουτσινάς

Η Μαρία Ηλιάκη κ ο Νίκος Μουτσινάς στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης ΚΤΕΛ, το 2013 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Νίκος Μουτσινάς έπαιξε το συγκεκριμένο απόσπασμα. «Λυπάμαι ειλικρινά για κάποιες γνωριμίες στον χώρο. Συγγνώμη ρε παιδιά, δεν είπα να της ζήσει στην εκπομπή; Να την πάρω… Η χειρότερη ξέρεις ποια είναι; Δεν είναι η Μαρία -που είναι-, η άλλη… Η άλλη (σ.σ. εννοεί την Κατερίνα Καραβάτου)! Η άλλη είναι η χειρότερη που υπάρχει το σαββατοκύριακο στην τηλεόραση! Να πάρουν την προσωπικότητά τους και να έρθουν εδώ πέρα στην εκπομπή και να τα αφήσουν αυτά τα μηνύματα», απάντησε με χιούμορ στη νέα τους αυτή… κόντρα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top