«Dancing With The Stars»: Οι πρώτες δηλώσεις των 16 λαμπερών αστεριών!

Όσα δήλωσαν στην κάμερα του «Breakfast@star»

Σε λίγες εβδομάδες το «Dancing With The Stars» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα το Star και ετοιμάζεται να κερδίσει ξανά την προτίμηση των Ελλήνων τηλεθεατών.

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» βρέθηκε στα backstage του trailer του διαγωνισμού χορού και μίλησε με τους συμμετέχοντες.

To DWTS, o Φισφής και το... τηλεφώνημα της Καγιά για βοήθεια!

DWTS: Οι κριτές Λιζάρδου και Δημουλάς και τα κοστούμια από τη Μ. Βρετανία!

Τζώρτζια Γεωργίου

Έτοιμη για να σηκώσει το έπαθλο είναι η  Τζώρτζια Γεωργίου: «Εκπροσωπώ όλη την ομάδα του «Breakfast@star» και ήρθα για να κερδίσω. Θα βάλω τα δυνατά μου και εύχομαι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες να είναι χειρότεροι από εμένα και να τα καταφέρω».

Σταύρος Βαρθαλίτης

Η ομάδα του «Breakfast@star» δίνει δυναμικό «παρών» στον διαγωνισμό, αφού θα δούμε και τον Σταύρο Βαρθαλίτη. «Έχω σκοπό να κάνω πάρα πολλές φιγούρες και είμαι πανέτοιμος».

Έντουαρντ Στεργίου

Μετά το GNTM 3 και τις πασαρέλες ο Έντουαρντ είναι έτοιμος να δοκιμάσει τις δυνατότητές του και στον χορό. «Χαίρομαι πάρα πολύ που η Βίκυ Καγιά θα είναι στο DWTS γιατί στο GNTM είχαμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία».

Μπέσσυ Αργυράκη

Στην Μπέσυ Αργυράκη αρέσει να δοκιμάζει πολλά και διαφορετικά πράγματα γιατί θέλει να κρατά την αδρεναλίνη της στα ύψη. «Στην αρχή νόμιζα ότι θα ήμουν στην κριτική επιτροπή. Όταν ήρθα με έβαλαν να χορέψω και είπα εντάξει».

Πάνος Γιαννακόπουλος

«Το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν το DWTS», είπε αστειευόμενος ο Πάνος Γιαννακόπουλος και πρόσθεσε: «Για μένα είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου».

Έλενα Τσαγκρινού: Οι πρόβες στο DWTS, η Eurovision και οι ευχές του Mike

Έλενα Τσαγκρινου

Τρισευτυχισμένη που θα βρίσκεται στο DWTS δηλώνει η Έλενα Τσαγκρινού. «Πήρα τους γονείς μου ενθουσιασμένη να τους πω ότι θα είμαι στον διαγωνισμό».

 

Λευτέρης Μιτσόπουλος

Ο χορός είναι κάτι που ο Λευτέρης Μητσόπουλος αγαπά πάρα πολύ γι’ αυτό και χαίρεται πάρα πολύ που κάνει πρόβες και δε σταματά να χορεύει.

Μαριάννα Γεωργαντή

Όταν η παραγωγή πήρε τηλέφωνο τη Μαριάννα Γεωργαντή και της έκανε πρόταση για το DWTS εκείνη ήταν διακοπές και αρνήθηκε.Μετά όμως το είπε σε μια πολύ καλή της φίλη, εκείνη την έπεισε να πει το «ναι» και έτσι φόρεσε το χορευτικό της κοστούμι.

Ρεγγίνα Μακέδου

Η Ρεγγίνα Μακέδου είναι μια πάρα πολύ δυνατή γυναίκα και αφού έδωσε «μάχη» με τον καρκίνο και βγήκε νικήτρια είπε το ναι στο DWTS, γιατί όπως δηλώνει ο χορός της έσωσε τη ζωή.

Δημήτρης Κοκονίδης

Για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο αποφάσισε να πάρει μέρος στο λαμπερό show ο Δημήτρης Κοκονίδης: «Πήρα την απόφαση να έρθω μετά από ώριμη σκέψη, γιατί είναι ένας ωραίος τρόπος να χάσω κιλά».

Τάσος Παλατζίδης

«Είναι μία πρόκληση να κάνω κάτι διαφορετικό και να δοκιμάσω το σώμα μου», δήλωσε με τη σειρά του ο Τάσος Παλατζίδης.

Γιάννης Δρυμωνάκος

«Παλαβό» χαρακτήρισε τον Γιάννη Δρυμωνάκο ο κολλητός του όταν του είπε πως θα πάρει μέρος στο DWTS, αλλά εκείνος δηλώνει έτοιμος για όλα.

Dominik Stars.

«Είναι κάτι καινούργιο για εμένα και όταν είδα την παρτενέρ μου είπα εδώ είμαστε», ανέφερε on camera o Dominik Stars.

Χριστίνα Βραχάλη

Από τα παρκέ του μπάσκετ στα χορευτικά παρκέ η Χριστίνα Βραχάλη, μιας και όπως τόνισε είναι κάτι οικείο για εκείνη.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top