DWTS: Οι κριτές Λιζάρδου και Δημουλάς και τα κοστούμια από τη Μ. Βρετανία!

Το «Breakfast@star» τρύπωσε στην επίσημη φωτογράφιση του λαμπερού show

Χαρούμενοι, αλλά και ανυπόμονοι είναι οι κριτές που θα βρίσκονται στο «Dancing With The Stars».

Dancing with the Stars: Η Βίκυ Καγιά, ο Λάμπρος Φισφής & η κριτική επιτροπή

Ο λόγος για την Έλενα Λιζάρδου και τον Στέφανο Δημουλά, οι οποίοι μιλώντας στο «Breakfast@star» εξομολογήθηκαν πως «πέταξαν» από χαρά όταν τους έκαναν πρόταση για να πάρουν μέρος στον λαμπερό διαγωνισμό χορού.

«Dancing with the Stars»: Αυτά είναι τα 16 λαμπερά αστέρια!

«Ήμουν στην Κρήτη όταν με πήραν τηλέφωνο και μου έκαναν την πρόταση. Μέσα σε ένα λεπτό είπα το ναι», δήλωσε η Έλενα Λιζάρδου και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Στέφανος Δημουλάς, σημειώνοντας: «Η πρόταση μου έγινε πριν από δύο χρόνια. Τότε ήμουν στο Λονδίνο. Το σκέφτηκα λίγο και μετά απάντησα θετικά».

Ο Λάμπρος Φισφής με δύο από τα τέσσερα μέλη της κριτικής επιτροπής του DWTS, Έλενα Λιζάρδου και Στέφανο Δημουλά

Ο Λάμπρος Φισφής με δύο από τα τέσσερα μέλη της κριτικής επιτροπής του DWTS, Έλενα Λιζάρδου και Στέφανο Δημουλά

Άραγε οι κριτές θα είναι αυστηροί με τους συμμετέχοντες; «Δε νομίζω ότι κανείς από εμάς δεν πήρε ένα τετράδιο και έγραψε θα είμαι αυστηρός ή χαρούμενος. Όλοι μας ανυπομονούμε να δούμε όλα αυτά που έχουν να μας δείξουν διαγωνιζόμενοι και χορευτές. Έχουμε μεγάλη κατανόηση και γι αυτούς που δεν έχουν σχέση με τον χορό, αλλά και σε αυτούς που το έχουν κάνει επαγγελματικά».

To DWTS, o Φισφής και το... τηλεφώνημα της Καγιά για βοήθεια!

Dancing with the Stars: Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ!

 

Αυτό που δε γνωρίζαμε και έγινε γνωστό μέσα από την πρωινή εκπομπή του Star ήταν το γεγονός ότι τα κοστούμια θα είναι από τη Μ. Βρετανία. «Θα είναι λαμπερά και εντυπωσιακά. Θα τυφλωθείτε», πρόσθεσε η Έλενα Λιζάρδου.

Να υπενθυμίσουμε ότι εκτός από αυτούς τους δύο, κριτές στην επιτροπή του show θα είναι επίσης τη Μαρίνα Λαμπροπούλου και τον Jason Roditis.

 

Το πολυαναμενόμενο χορευτικό show θα είναι μια ξεχωριστή γιορτή για όλη την οικογένεια, παρέα με 16 λατρεμένα αστέρια από το χώρο του θεάματος και όχι μόνο! Βικτώρια Χίσλοπ, Τάσος Παλατζίδης, Μπέσυ Αργυράκη, Σταύρος Βαρθαλίτης, Έλενα Τσαγκρινού, Βασιλική Μιλλούση, Δημήτρης Κοκονίδης, Έντουαρντ Στεργίου, Γιάννης Δρυμωνάκος, Ρεγγίνα Μακέδου, Τζώρτζια Γεωργίου, Dominik Stars, Χριστίνα Βραχάλη, Πάνος Γιαννακόπουλος, Μαριάννα Γεωργαντή, Λευτέρης Μητσόπουλος, θα χορεύουν σε ένα υπέροχο πλατό,

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top