Dancing with the Stars: Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ!

Η Βίκυ Καγιά, ο Λάμπρος Φισφής & η κριτική επιτροπή

Ο μοναδικός χορευτικός διαγωνισμός επιστρέφει αυτή την τηλεοπτική σεζόν στο Star, εντελώς ανανεωμένος, με παρουσιάστρια την εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά, με μια δυνατή ομάδα υψηλού επιπέδου χορευτών και με κριτική επιτροπή, από ειδικούς του χώρου, με πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία.

Η Βίκυ Καγιά στο «τιμόνι» της παρουσίασης του χορευτικού διαγωνισμού

Η Βίκυ Καγιά στο «τιμόνι» της παρουσίασης του χορευτικού διαγωνισμού

Το «Dancing with the Stars», που κατέκτησε το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, ετοιμάζεται να κερδίσει ξανά την προτίμηση των Ελλήνων τηλεθεατών.

Συμπαρουσιαστής θα είναι ο πολυτάλαντος Λάμπρος Φισφής!

Ο κωμικός Λάμπρος Φισφής θα είναι ο συμπαρουσιαστής της Βίκυς Καγιά στο Dancing with the Stars

Ο κωμικός Λάμπρος Φισφής θα είναι ο συμπαρουσιαστής της Βίκυς Καγιά στο Dancing with the Stars

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τέσσερα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα, τον Στέφανο Δημουλά, τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, την Έλενα Λιζάρδου και τον Jason Roditis, που διαθέτουν πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία. Θα σχολιάζουν, θα συμβουλεύουν, θα εντοπίζουν αστοχίες και θα επικροτούν τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων, δημιουργικά, με μοναδικό κριτήριο την αγάπη τους για την τέχνη του χορού.

Το πολυαναμενόμενο χορευτικό show θα είναι μια ξεχωριστή γιορτή για όλη την οικογένεια, παρέα με 16 λατρεμένα αστέρια από το χώρο του θεάματος και όχι μόνο! Βικτώρια Χίσλοπ, Τάσος Παλατζίδης, Μπέσυ Αργυράκη, Σταύρος Βαρθαλίτης, Έλενα Τσαγκρινού, Βασιλική Μιλλούση, Δημήτρης Κοκονίδης, Έντουαρντ Στεργίου, Γιάννης Δρυμωνάκος, Ρεγγίνα Μακέδου, Τζώρτζια Γεωργίου, Dominik Stars, Χριστίνα Βραχάλη, Πάνος Γιαννακόπουλος, Μαριάννα Γεωργαντή, Λευτέρης Μητσόπουλος, θα χορεύουν σε ένα υπέροχο πλατό, με φαντασμαγορικά κοστούμια και γραφικά, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Χορός, συναίσθημα, εντυπωσιακές χορογραφίες, ένταση, αγάπη, συγκίνηση, διασκέδαση, εκτόνωση, όραμα!

 

Δείτε όλη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top