Μελέτη: Έχω περάσει από τη φάση να με συγκρίνουν με τη Μενεγάκη

Τι είπε η παρουσιάστρια για την κόντρα Καινούργιου - Μαλέσκου

Την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η Ελεονώρα Μελέτη με τους συνεργάτες της.

Ανέφεραν πως η αντίδραση της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν υπερβολική καθώς δε μπόρεσε να διαχειριστεί την ενόχλησή της και υπέπεσε σε κάποια ατοπήματα.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η… σπόντα στο Instagram για την κόντρα με την Καινούργιου

Ωστόσο, η Ελεονώρα θέλησε να δικαιολογήσει την Ιωάννα καθώς όπως είπε θεωρεί άδικη τη σύγκρισή της με την Ελένη Μενεγάκη και αυτό είναι κάτι που είχε βιώσει και η ίδια στο παρελθόν.

Καινούργιου - Μαλέσκου: Η άγρια κόντρα on air - Όλο το παρασκήνιο

«Πολλά ονόματα έχουν ξεκινήσει από μικρότερα κανάλια και έχουν κάνει και τεράστια επιτυχία. Ίσως αυτό που λέει η Κατερίνα ότι η αίσθηση που είχε δημιουργηθεί – και δε το ρίχνω στον ΣΚΑΪ γιατί δεν ήταν απόφαση του σταθμού – όποιο site διάβαζες και όποιο κανάλι άνοιγες έλεγε “έρχεται η Μενεγάκη της Κρήτης”. Σε αυτό δε φταίει η Ιωάννα ούτε όμως και η Κατερίνα. Μιλάτε σε έναν άνθρωπο που τον λέγανε “η αντικαταστάτρια της Μενεγάκη” και σε αυτό έχω λόγο και το λέω εκ πείρας. Δεν ήταν απόφασή μου ούτε της Ιωάννας… Είναι βάρος αυτό, είναι άδικο και αδικεί τον άνθρωπο. Η Ιωάννα βρισκεται σε δυσμενή θέση όχι για την πορεία της εκπομπής αλλά γιατί βάλλεται από όλους».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top