Καινούργιου - Μαλέσκου: Η άγρια κόντρα on air - Όλο το παρασκήνιο

Οι δύο παρουσιάστριες έγιναν πυρ και μανία

Τα τελευταία 24ωρα έχουν «φουντώσει» φήμες που θέλουν την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου να μετακομίζει στο σαββατοκύριακο και τη θέση της να παίρνουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα. Ο λόγος; Τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει.

Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν ισχύουν όσα ακούγονται, όμως η παρουσιάστρια όχι μόνο δεν απάντησε στον ρεπόρτερ, αλλά αρνήθηκε να ανοίξει ακόμα και το παράθυρό του αυτοκινήτου της. 

Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου για το μέλλον της εκπομπής της

Η Ιωάννα Μαλέσκου, λίγο αργότερα βγήκε στον «αέρα» του «Love it» και απάντησε ανοιχτά.

«Παρακολουθούσαμε την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και έλεγαν αλλαγές. Έρχεται το Όλα Γκουντ καθημερινά, εμείς θα πάμε σαββατοκύριακο. Σχόλια για τα νούμερα τηλεθέασης και για σένα Ιωάννα. Δεν είναι ωραίο να σχολιάζει κάποιος μία εκπομπή που παίζει απέναντι. Μία παρουσιάστρια πρώτης γραμμής, π.χ. η Ελένη Μενεγάκη δε θα το έκανε ποτέ» είπε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας. 

Η Ιωάννα Μαλέσκου, όμως, δεν έμεινε σε αυτό... έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά. 

«Συγκρίνουμε την Κατερίνα Καινούργιου με την Ελένη Μενεγάκη; Να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» ήταν μόνο μερικές από τις ατάκες της ιδιαίτερα εκνευρισμένης Ιωάννας Μαλέσκου στην έναρξη της εκπομπή της.

Στη ζωή όλα μας γυρνάνε, είπε με νόημα τη παρουσιάστρια:

«Μου συγκρίνεις τώρα τη Μενεγάκη με την Καινούργιου; Μου κάνει εντύπωση όλο αυτό για την Κατερίνα. Νόμιζα ότι έχουμε πολύ καλές σχέσεις ή είχαμε πολύ καλές σχέσεις… Δεν έχει σταματήσει να χτυπά το τηλέφωνό μου. 

Το να μιλάς για μία εκπομπή που παίζει απέναντι και μία παρουσιάστρια είναι πάρα πολύ κακό. Κάπου να υπάρχουν όρια και ένας στοιχειώδης σεβασμός όταν και από τη δική μας πλευρά υπάρχει. Αν μία εκπομπή έχει σκαμπανεβάσματα, θα γίνεται βορά σχολίων; Να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα…

Ας σκεφτόμαστε τι λέμε και για ποιους τα λέμε γιατί στη ζωή όλα μας γυρνάνε. Είναι τόσο μικρός ο κόσμος, ο κύκλος, όλα που αύριο μεθαύριο θα ξανασυναντηθούμε. Με λυπεί πάρα πολύ. Από ό,τι φαίνεται έχουμε χάσει την μπάλα.

Απογοητεύομαι γενικά από τέτοιες συμπεριφορές, θέσεις και γνώμες, που μου λένε για τον χαρακτήρα των ανθρώπων. Είναι κακό και ανακόλουθο όταν λες από τη μία ότι πιστεύεις σε μία ομάδα και από την άλλη να στοχοποιείς και να βάζεις ανθρώπους απέναντι που αύριο μεθαύριο θα είναι μαζί σου. Είναι τουλάχιστον ασεβές. Προσπαθώ να είμαι επιεικής. Δεν μπαίνω ποτέ σε τέτοιες διαδικασίες. Για να μπαίνω τώρα. Κάτι με ενόχλησε».

Πυρ και μανία η Kατερίνα Καινούργιου  – Απάντησε στην «επίθεση» της Ιωάννας Μαλέσκου

Ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου την ενημέρωσε, την ώρα που βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα, για το ξέσπασμα της Ιωάννας Μαλέσκου. 

«Παιδιά, με συγχωρείτε, μου στέλνει ο αδερφός μου που δε βλέπει ποτέ τηλεόραση και με ρωτάει τι είπαμε για τη Μαλέσκου. Μου λέει ότι έχει βγει και μιλάει πολύ άσχημα για μένα, μου στέλνει συμβουλές και μιλάει για ασέβεια. Πραγματικά δε ξέρω τι έχει συμβεί, αν παρακολούθησαν την εκπομπή νωρίτερα και τη στήριξη που της έχω κάνει από πέρυσι και όχι μόνο τώρα. Εμείς μεταφέραμε ένα ρεπορτάζ, ενός site που δεν ανήκει στον όμιλο της Barkingwell. 

Μεταφέραμε αυτό, είπαμε ότι ευχόμαστε να μην ισχύει, ότι ευχόμαστε να της δώσουν κι άλλο χρόνο. Είχαμε τη διάψευση του ΣΚΑΪ που τη μετέφερε ο Χάρης (Λεμπιδάκης). Το να βγαίνει τώρα και να μιλάει για ασέβεια από εμένα με όλα αυτά τα λόγια που λέει ο αδερφός μου, που για να μου στέλνει μήνυμα που δε μου στέλνει ποτέ και δεν ασχολείται… Μιλάει για μικροπρέπεια και αγένεια από μένα… Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δε δημιουργώ κόντρες και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα ακριβώς και μετά να μιλήσεις. Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, σε συμβουλεύουν έτσι, είναι και οι ίδιοι που αργότερα θα σου πουν “Ιωάννα λυπόμαστε”. Τα έχω βιώσει και εγώ αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία για δική σου προστασία και δε το συνεχίζω. Κλείνει εδώ» είπε φανερά ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top