Επίθεση με βιτριόλι: Έξω φρενών με τη δράστιδα η Γερμανού

«Το άλλο άτομο στα μάτια μας θα είναι πάντα ένα τέρας» δήλωσε

Στην υπόθεση με το βιτριόλι αναφέρθηκε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται». 

 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου , η κοπέλα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, αποφάσισε να παρευρεθεί στη δίκη στις 15 Σεπτεμβρίου

Ανατροπή στην επίθεση με βιτριόλι: Τι λέει για πρώτη φορά ο 40χρονος άνδρας

Η παρουσιάστρια χαρακτήρισε τη δράστιδα της επίθεσης «μικρό άνθρωπο» καθώς όχι μόνο προέβη στην απάνθρωπη πράξη να περιεχύσει με βιτριόλι το σώμα και το κορμί ενός ανθρώπου αλλά δεν είχε καν το θάρρος να παρευρεθεί στη δίκη στις 15 Σεπτεμβρίου.

Βιτριόλι: Τα μηνύματα της 36χρονης στον Ν πριν την επίθεση - Τι του ζητούσε

«Είδαμε συγκλονιστικές εικόνες στο δικαστήριο. Σοκαρίστηκα δυσάρεστα που δεν παρευρέθηκε η κατηγορούμενη. Μου έδειξε το πρόσωπο μιας κοπέλας, η οποία όχι απλά κάνει κακό αλλά πως είναι  και δειλή και δράστις. Είναι τόσο λίγη(σ.σ: εννοεί μικρός άνθρωπος)» δήλωσε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

«Αυτό που έγινε δε θα το αποδώσουμε στη μανία της στιγμής ούτε στην εμμονή θα το αποδώσουμε στη γνήσια βαθιά κακία που ωθεί έναν άνθρωπο να πετάξει βιτριόλι στο σώμα και το πρόσωπο ενός άλλου ανθρώπου απλά επειδή υποψιάζεται πως το κατά φαντασίαν αντικείμενο του πόθου της. Η Ιωάννα είναι παράδειγμα γεναιότητας, ομορφιάς εσωτερικής και εξωτερικής. Το σπουδαίο είναι πως η Ιωάννα θα παραμείνει για πάντα πανέμορφη ενώ τo άλλο άτομο που δεν έχει καψίματα στο πρόσωπο θα είναι πάντα ένα τέρας στα μάτια μας».


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top