Γιώργος Ασημακόπουλος: Γιατί τελικά αποχώρησε από το Πρωινό;

Δίνει ο ίδιος την εξήγηση

Την προηγούμενη εβδομάδα έκανε πρεμιέρα το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Ανάμεσα στα πρόσωπα που επιλέχθηκαν για να στελεχώσουν τους παρουσιαστές ήταν και ο Γιώργος Ασημακόπουλος που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης Survivor.

Τώρα και τραγουδιστής ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής του στην εκπομπή σε συνδυασμό με τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ήταν τελικά οι λόγοι που οδήγησαν στην αποχώρησή του σε τόσο σύντομο διάστημα.

Γιώργος Ασημακόπουλος: Στη Θεσσαλονίκη για το φιλανθρωπικό του έργο

Για την απόφασή του αυτή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» σήμερα το πρωί: 

«H αποχώρησή μου από το Πρωινό του ΑΝΤ1 είναι μια απόφαση που πήρα εγώ γιατί αυτή τη χρονική περίοδο είμαι πάρα πολύ πιεσμένος με τα επαγγελματικά μου. Θέλω να δώσω βάρος εκεί. Δε ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Οι υποχρεώσεις στα μαγαζιά υπάρχουν πάντα και θα υπάρχουν πάντα, δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο για την αποχώρησή μου. Αν είχα περισσότερο χρόνο και χώρο στην εκπομπή μπορεί και να σκεφτόμουν να μείνω. Τους ευχαριστώ πολύ έστω και για τον ελάχιστο χρόνο που μου δώσανε στην εκπομπή τους. Όλα είναι πιθανά για το μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top