Life is a beach: Φουλ τα γκάζια με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στα Χανιά!

Δείτε το νέο επεισόδιο της ταξιδωτικής εκπομπής το Σάββατο στις 13:45

Δείτε το trailer του νέου κύκλου επεισοδίων του Life is a beach

Μια καλή βόλτα, πρέπει να έχει και ένα ιδανικό τέλος. Κι ο νομός Χανίων συνετέλεσε ώστε αυτός ο στόχος να επιτευχθεί. Μαζί με τους δύο τελευταίους καλεσμένους για το #ΜissionCrete, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Φώτη Μπερνάδο, η ομάδα ξεκινάει την περιήγησή της στον, κατά πολλούς, ωραιότερο νομό της Κρήτης. Παραλαμβάνοντας την Πηνελόπη, το είδωλο της Μαρίας, από το αεροδρόμιο των Χανίων, η ομάδα «σπάει τον πάγο» με ένα γεύμα σε εστιατόριο, που συνδυάζει την κουζίνα της Κρήτης με αυτή του Μεξικού. Ιδιαίτερες γεύσεις, χαμόγελα και mezcal. 

Life is a beach: Η επίσκεψη-έκπληξη της Ασλανίδου στον Σκουλά!

Το πραγματικό Life is a beach ξεκινά την επόμενη μέρα με την επίσκεψη σε μια από τις πιο πολυδιαφημισμένες παραλίες των Χανίων, το Σεϊτάν λιμάνι. Κατάβαση με σαγιονάρα στο κακοτράχαλο δρομάκι και βουτιά που λυτρώνει την Πηνελόπη, τον Φώτη και την υπόλοιπη ομάδα. Κλείσιμο με ολιγόλεπτο άραγμα στη μικρή ακτή, βγάζοντας φωτογραφίες με τα χαρακτηριστικά κατσίκια, τους πιο χαριτωμένους θαμώνες της παραλίας. Συνέχεια στο Μαράθι, γνωστή οικογενειακή παραλία της περιοχής, με την Πηνελόπη και τον Φώτη να υπολογίζουν ήδη την επιστροφή στο νησί με τα παιδιά τους. Χαλαρές βουτιές και γρήγορη αναχώρηση. 

Φώτης Μπερνάδο Πηνελόπη Αναστασοπούλου Χάρης Καγιαδάκης Μαρία Μιχαλοπούλου

Ο Φώτης Μπερνάδο, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Χάρης Καγιαδάκης και η Μαρία Μιχαλοπούλου στα Χανιά

Παραλία τέλος για την ημέρα και τη σκυτάλη παίρνει η βόλτα στην ομορφότερη πόλη της Κρήτης, ίσως και της Ελλάδας, τα μαγικά Χανιά. Η όρεξη χτυπάει κόκκινο με την ομάδα και τους καλεσμένους να κατηφορίζουν προς την παλιά πόλη. Μεσαιωνικά δρομάκια, ενετικά κτίρια, αιγυπτιακοί φάροι και κόσμος, πολύς κόσμος! Η προγραμματισμένη επίσκεψη είναι στο Παραδοσιακό μαχαιροποιείο, όπου κατασκευάζονται τα γνήσια βοσκομάχαιρα. Ο Χάρης, η Πηνελόπη, η Μαρία και ο Φώτης, λερώνουν τα χέρια τους λιώνοντας μέταλλα και ακονίζοντας μαχαίρια. Το δώρο του Χάρη στην Πηνελόπη δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από ένα καλά ακονισμένο βοσκομάχαιρο, με μαντινάδα χαραγμένη ειδικά για την ξεχωριστή καλεσμένη. Κλείσιμο μέρας με ένα ακόμη γεύμα στην παλιά πόλη. 

Life is a beach Χανιά

Life is a beach: Όταν η Ασλανίδου συνάντησε τον... κεραυνοβόλο έρωτα!

Το Life is a beach επισκέπτεται το θρυλικό Ελαφονήσι. Αν και με συννεφιά, το τοπίο είναι μαγικό και δικαίως συγκαταλέγεται στις καλύτερες παραλίες παγκοσμίως. Ο Φώτης κάνει windsurf και η Πηνελόπη γιόγκα με τη φίλη Εύα. Επόμενη στάση και διανυκτέρευση, το Κεδρόδασος. Με τους καλεσμένους να χάνουν την μπάλα, η ομάδα κατασκηνώνει στην ωραιότερη παραλία της Κρήτης. Με την Πηνελόπη να δηλώνει ότι είναι το πιο ωραίο μέρος στον κόσμο, η παραμονή παρατάθηκε, με την παραλία να προσφέρει καταφύγιο για σχεδόν 14 ώρες. Βουτιές στα κύματα, εξωφρενικά ωραίο τοπίο και Χάρης, Μαρία, Πηνελόπη και Φώτης, το διασκεδάζουν πιο δεμένοι από ποτέ. Το πρωί, η φίλη Εύα, για ακόμα μια φορά, κάνει μαθήματα γιόγκα. Η αποχώρηση από την παραλία γίνεται με βαριά καρδιά, αλλά με καλό σκοπό, που δεν είναι άλλος από μια βόλτα με φουσκωτό! 

Life is a beach Γιόγκα

Οι καλεσμένοι αφήνονται στην τρέλα μιας άκρως Life is a beach εμπειρίας. Ατελείωτες βουτιές και γεύμα σε ερημική παραλία. Με το χαμόγελο να έχει μείνει μόνιμο στα πρόσωπα, η ομάδα αποχαιρετά τους καλεσμένους από τα Χανιά, δίνοντας υπόσχεση για άμεση επανάληψη ολόκληρου του ταξιδιού! 

Mαρία Μιχαλακοπούλου: Το δώρο που τη συγκίνησε πολύ

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία του #MissionCrete, η ομάδα ρίχνει γκάζια για ένα ονειρικό φινάλε. Ξύπνημα τα αξημέρωτα για ψάρεμα με παραγάδι στο Σφηνάρι από τους ειδικούς. Ο Χάρης και η Μαρία, δεν αντέχουν και επιστρέφουν νωρίτερα σε σταθερό έδαφος, περιμένοντας την ψαριά. Ο αρχηγός Κάπτεν Φειδίας φτιάχνει την πιο σούπερ κακαβιά, που έχει φτιαχτεί ποτέ. Βουτιά στο Σφηνάρι, φαγητό, καλή παρέα! 

Life is a beach Περίπατος

Δείτε όλα τα επεισόδια της ταξιδιωτικής εκπομπής Life is a beach

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top