Life is a beach: Όταν η Ασλανίδου συνάντησε τον... κεραυνοβόλο έρωτα!

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην ταξιδιωτική εκπομπή του Star

Η παρέα του «life is a beach» συνεχίζει το ταξίδι της στην Κρήτη.

Αυτή τη φορά σειρά είχε ο Νομός Ηρακλείου. Η περιήγηση ξεκίνησε  από το ενυδρείο Cretaquarium, ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης και τη γνωριμία με το μαγικό υποθαλάσσιο κόσμο της Μεσογείου.

Η Μελίνα Ασλανίδου γνωρίζει το Life is a beach με τους καλύτερους οιωνούς

Τι είπε η Μελίνα Ασλανίδου για την εμπερία της στο «life is a beach»


Καλεσμένη σε αυτό το tour ήταν και η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία έχει μιλήσει πολλές φορές για την αγάπη που έχει στην Κρήτη γενικότερα.
Όλοι μαζί γνωρίζουν τις ομορφιές του νησιού, περιμένοντας παράλληλα την άφιξη ενός μεσογειακού κυκλώνα.

Mαρία Μιχαλακοπούλου: Το δώρο που τη συγκίνησε πολύ

Η ομάδα δεν πτοήθηκε από αυτό το γεγονός και τραβά για Αγιοφάραγγο. Μιας μοναδικής ομορφιάς παραλία, όπου ενθουσίασε τη Μελίνα Ασλανίδου.

Η Μελίνα Ασλανίδου και η παρέα του «life is a beach» μαγεύτηκαν από τις ομορφιές του Ηρακλείου της Κρήτης

Η Μελίνα Ασλανίδου και η παρέα του «life is a beach» μαγεύτηκαν από τις ομορφιές του Ηρακλείου της Κρήτης


«Αγιοφάραγγο. Και μόνο που λέω τη λέξη μου έρχονται όλες οι εικόνες. Παραλία Αγιοφάραγγο απλά φανταστική. Έχει κάτι βράχους υπέροχους που στολίζουν αυτή τη μικρή παραλία», είπε αρχικά η τραγουδίστρια, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την εμπειρία της στο «life is a beach»: «Αυτό που ζήσαμε είναι εξαιρετικά μοναδικό. Νομίζω ότι δε θα το έχουν ζήσει πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη. Νιώθουμε όλοι μας ευγνωμοσύνη για τις εικόνες που είδαμε. Όλα αυτά που ζήσαμε ήταν μοναδικά. Πήγαμε με πολύ αντίξοες συνθήκες. Εγώ για να πω την αλήθεια φοβόμουν και λιγάκι. Ήταν τέλεια εμπειρία και ευχαριστώ. Το «life is a beach» μου είπε μία λέξη μαγική και εκεί δεν έκανα δεύτερες σκέψεις. Αυτή ήταν η λέξη Κρήτη. Από την πρώτη φορά που πάτησα το πόδι μου στην Κρήτη έπαθα κεραυνοβόλο έρωτα και τώρα ερωτεύτηκα το νησί ακόμα πιο πολύ. Η εμπειρία μου στο «life is a beach» είναι συναρπαστική μοναδική και τρελή».

Δείτε όλα τα επεισόδια του «Life is a beach»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top